Door de coronacrisis is het enorm druk, het kan dus zijn dat de bezorging van je bestelling of de reactie van de klantenservice langer duurt. Onze excuses hiervoor.

Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 08.06

Contourgesneden stickers - Watercolor set with hot air balloon and clouds. Hand painted sky illustration with aerostate isolated on white background. For design, prints, fabric or background. #267626430

Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© derbisheva
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw productProduct
Materiaal
2. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
3. Voeg een optie toe
Enkel-/meervoudig
1
Enkel-/meervoudig
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
Aanpassen patroon dichtheid
0€
incl. btw0€
Toevoegen aan favorieten

Contourgesneden stickers

Contourgesneden stickers Een sticker voor iedereen.
Personaliseer je interieur met verwijderbare en contourgesneden stickers. Kies uit een van de vele thema’s en kleef je favoriete sticker op eender welke gladde ondergrond. Van muren, deuren, ramen en kasten tot je laptop, koelkast, …

Het zit ’m in de details.
Onze stickers hebben een matte uitstraling en een witte rand van 3 mm langs de contouren van het design. Zo blijven de kleinste details behouden. Bovendien zijn onze stickers uv-bestendig. Ook in de volle zon blijft je sticker stralen.

Per stuk of per set.
Mix en match je favoriete stickers en fleur je interieur op. Je bepaalt zelf het aantal stickers. Ga voor een volledige set of kies uit een set de sticker die jij het mooist vindt. Maak het afdrukgebied groter of kleiner om de gewenste sticker te selecteren.

Op maat.
Bepaal zelf de afmetingen van je sticker door het afdrukgebied te verslepen of de gewenste maat in te voeren. Kies je voor een volledige set? De maat die je ingeeft, is de maat van het stickervel waaruit je stickers gesneden worden. De stickers zelf zijn dus kleiner en hebben een witte rand van 3 mm.

Kleven zonder luchtbellen.
Haal voorzichtig de folie van de achterkant van de sticker af en kleef de sticker op een perfect glad en schoon oppervlak. Verwijder bij het aanbrengen eenvoudig de luchtbellen dankzij de Rapid Air-technologie. Stickers kleven zonder luchtbellen was nog nooit zo eenvoudig.

Beoordelingen

Door: Betty 28-11-2019
Product: Stickers

goed verpakt, duidelijke handleiding, foto deurposter ziet er top uit.

Door: Luc 11-10-2019
Product: Stickers

Al verschillende malen bestellingen gedaan en altijd correct verlopen, zal nog bij hen bestellen

Door: Tielen I 30-08-2019
Product: Stickers

Mooie sticker van poppy’ s. Zeer goede kwaliteit, een aanrader.

Soortgelijke foto's