Voorvertoning

Foto's

Patronen

Wil je een strandlaken met foto bestellen?
Kies uit meer dan 100 miljoen foto's en designs en wij printen jouw strandlaken in de gewenste maat!

Strandlaken met foto
  • Uniek en gepersonaliseerd design
  • Ideale maat: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm en 180 x 100 cm
  • Hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen: 400 gr/m², 100% katoen/ 100% recycled microfiber
  • Levendige en duurzame kleuren
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Veelzijdig gebruik op het strand, in zwembaden en sauna's
  • Verzending vanaf woensdag 24-07-2024
  • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
  • vanaf 24.5 €/m²

Ontdek het strandlaken met foto - Jouw uniek strandlaken

Droom je van een unieke handdoek die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt? Strandlaken met foto is de perfecte oplossing! Kies je favoriete foto, patroon of ontwerp uit maar liefst 100 miljoen beschikbare opties en creëer een gepersonaliseerd strandlaken dat alleen van jou is. Het is ook een geweldig idee voor een bijzonder cadeau voor een dierbare.

Uniek en gepersonaliseerd design voor jouw custom strandlaken

Handdoek met foto is de perfecte manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan dagelijkse voorwerpen. Kies je favoriete foto, patroon of ontwerp om een unieke handdoek te creëren die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Het is ook een geweldig idee voor een bijzonder cadeau voor een dierbare.

Hoogwaardige materialen voor strandhanddoek met foto

Onze handdoeken zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit: zacht katoenen badstof en 100% gerecycled microvezel met een stofdikte van 400 g/m². Hierdoor ziet je strandhanddoek met foto er niet alleen prachtig uit, maar is hij ook zeer absorberend en duurzaam, zodat hij lang meegaat.

Levendige en duurzame kleuren op jouw eigen foto op strandlaken

Dankzij geavanceerde druktechnologie zijn de kleuren op onze handdoeken levendig en duurzaam. Jouw foto op strandlaken blijft helder en duidelijk, zelfs na veel wasbeurten. Dit garandeert dat je custom strandlaken er lang als nieuw uitziet.

Ideale maten voor bedrukte strandlaken

Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu een handdoek nodig hebt voor de badkamer, het strand of sport, wij hebben de juiste maat voor jou: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm en 180 x 100 cm.

Eenvoudig te onderhouden uniek strandlaken

Bedrukte strandlaken zijn eenvoudig te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en drogen snel dankzij de hoogwaardige materialen, waarbij ze hun zachtheid en kleur behouden.

Veelzijdig gebruik van fotocadeau strandlaken

Onze gepersonaliseerde strandlaken is niet alleen een praktisch dagelijks item, maar ook een stijlvol accessoire voor je huis, een must-have voor op het strand of een uniek cadeau voor verschillende gelegenheden. Ze zijn perfect voor thuis, in de sportschool, bij het zwembad of op vakantie.

Milieuvriendelijke materialen voor jouw strandlaken ontwerpen

Wij hechten veel waarde aan milieubescherming, daarom zijn onze handdoeken gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals 100% katoen en 100% gerecycled microvezel, met een stofdikte van 400 g/m². Door voor onze producten te kiezen, steun je duurzame productiepraktijken en draag je bij aan de bescherming van onze planeet.

Ontwerp jouw eigen foto op strandlaken vandaag nog!

Wij nodigen je uit om de strandlaken met foto aan te schaffen - jouw gepersonaliseerde strandhanddoek die gegarandeerd je trouwe metgezel wordt op elk strand, bij elk zwembad of in elke sportschool. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je dagelijkse leven en geniet van het comfort en de stijl die onze unieke strandlaken bieden!