Voorvertoning
Foto's

Ben je op zoek naar verduisterende rolgordijnen zonder boren op maat?
Kies uit meer dan 100 miljoen rolgordijnen in verschillende kleuren, foto's en patronen voor de perfecte raamdecoratie!

Verduisterende rolgordijnen zijn specifiek ontworpen om een kamer zo donker mogelijk te maken door zoveel mogelijk licht te blokkeren.

Ze zijn uitstekend voor slaapkamers, thuisbioscopen, of elke ruimte waar je volledige controle wil hebben over de hoeveelheid binnenkomend licht. Deze rolgordijnen zijn vaak gemaakt van een zwaardere, dicht geweven stof of voorzien van een speciale voering om maximale lichtblokkering te garanderen.

Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van geluid van buitenaf en bij het isoleren van de kamer tegen warmte en kou.

 • Op maat gemaakt: tot 150 x 300 cm
 • Eenvoudige installatie met klemmontage
 • Verzending vanaf woensdag 24-07-2024
 • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
 • vanaf 78.95
Hier zijn enkele voordelen van verduisterende rolgordijnen zonder boren:

Complete verduistering: Verduisterende rolgordijnen bieden een effectieve blokkering van daglicht en externe verlichting, waardoor je de mogelijkheid hebt om een kamer volledig te verduisteren. Dit is vooral handig in slaapkamers, kinderkamers of voor mensen die 's nachts werken en overdag willen slapen.

Privacybescherming: Verduisterende rolgordijnen bieden een hoge mate van privacy, omdat ze voorkomen dat mensen van buitenaf naar binnen kunnen kijken. Dit is met name van belang voor ramen op de begane grond of voor kamers die aan een drukke straat liggen.

Isolatie: Verduisterende rolgordijnen hebben ook isolerende eigenschappen. Ze kunnen helpen bij het reguleren van de temperatuur in een kamer door warmte buiten te houden tijdens de zomermaanden en warmte binnen te houden tijdens de wintermaanden. Dit kan leiden tot energiebesparing en lagere verwarmings- en koelingskosten.

Geluidsabsorptie: De stof van verduisterende rolgordijnen kan ook geluid van buitenaf absorberen, waardoor het geluidsniveau in de kamer wordt verminderd. Dit is vooral gunstig als je in een luidruchtige omgeving woont, zoals in de buurt van een drukke straat of een bouwplaats.

Bescherming tegen UV-stralen: Verduisterende rolgordijnen kunnen helpen bij het blokkeren van schadelijke UV-stralen die door de ramen naar binnen komen. Dit helpt om meubels, vloeren en andere interieuritems te beschermen tegen verkleuring en schade door langdurige blootstelling aan de zon.

Esthetisch aantrekkelijk: Verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen, waardoor je ze kan afstemmen op je interieur. Ze bieden niet alleen functionele voordelen, maar dragen ook bij aan de algehele esthetiek van de kamer.

Kortom, verduisterende rolgordijnen bieden voordelen zoals volledige verduistering, privacybescherming, isolatie, geluidsabsorptie, bescherming tegen UV-stralen en esthetische waarde. Ze zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar optimale lichtregulatie en privacy in hun woning.

Hoe rolgordijnen ophangen zonder boren? Bekijk de video!

Gordijnen | Verduisterende gordijnen | Lichtdoorlatende gordijnen | Vitrage gordijnen | Velours gordijnen | Rolgordijnen | Verduisterende rolgordijnen | Lichtdoorlatende rolgordijnen | Rolgordijnen zonder boren | Verduisterende rolgordijnen zonder boren | Lichtdoorlatende rolgordijnen zonder boren

Beoordelingen

Verduisterende rolgordijnen zonder boren

Rolgordijn
 • Moderne raamdecoratie.
 • Verduisterend rolgordijn.
 • De intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
 • Ultra HD afdruk dankzij een high-end achtkleurenprinters van SwissQprint.
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren.
 • Op maat gemaakt: tot 150 x 300 cm.
 • Afdruk aan de binnen- of buitenzijde.
 • Makkelijk zelf te monteren.

Wat is rolgordijn

Intense kleuren op fotorolgordijn

De kleuren van de foto zijn de kleuren van de print dankzij de hoogwaardige afdruk met een high-end achtkleurenprinters van SwissQprint. Details blijven haarscherp en kleuren levensecht. Bovendien worden de intense kleuren van de foto op rolgordijn beschermd tegen verkleuring. Zo geniet je vele jaren van je gepersonaliseerde raamdecoratie.

Lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen

Bepaal het soort stof van je fotorolgordijn in functie van de ruimte waar het zal hangen. Ga voor een lichtdoorlatende stof met een witte achterkant voor in ruimtes waar het niet volledig duister hoeft te zijn. En kies voor een verduisterende stof met een grijze achterkant voor in ruimtes waar het volledig donker dient te zijn, zoals de slaapkamer.

Fotorolgordijn bos

Fotorolgordijn rivier

Afdruk aan de binnen- of buitenzijde

Laat de foto naar keuze aan de binnen- of buitenzijde van het rolgordijn printen naargelang het effect dat je wenst te creëren. Met een afdruk aan de binnenzijde geniet je vanuit je interieur van de print. Een afdruk aan de buitenzijde is daarentegen enkel langs buiten zichtbaar is. Tip: heb je een handelszaak? Kies dan voor een fotorolgordijn met het logo van je zaak aan de buitenzijde. De ideale manier om reclame te maken.

Op maat gemaakt

Onze fotorolgordijnen worden op maat van jouw raam gemaakt. Volg nauwkeurig de meetinstructies op onze website en geef tijdens het bestelproces de afmetingen in. Goed om te weten: de maximale grootte van een fotorolgordijn bedraagt 245 x 300 cm.

Makkelijk te monteren

Fotorolgordijnen zijn makkelijk zelf te monteren. Bepaal zelf op welke manier je jouw rolgordijn met foto wil monteren: op de dag, in de dag of met klemmontage. Afhankelijk van je keuze zal je een andere meetinstructie dienen te volgen.


Rolgordijn met print op maat bestellen

Heb je al eens gedacht aan fotogordijnen om je interieur te decoreren? De ideale oplossing voor ruimtes waarin er geen meer plaats is voor een kunstwerk aan je muren. Uitzicht op de Himalaya, Grand Canyon of Afrikaanse savanne; met een fotorolgordijn is alles mogelijk! Jij kiest het uitzicht, wij printen jouw gordijn met print op maat. Liever een rustgevend bos, klaterende watervallen of kleurrijke bloemen als rolgordijn? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij vinden vast en zeker een geschikte foto in onze online catalogus.

Licht doorlatende of verduisterende fotogordijnen?

Zoek je een rolgordijn met print om je leefruimtes van wat meer privacy te voorzien? Kies dan voor licht doorlatende rolgordijnen. De witte achterkant laat het zonlicht binnen maar houdt nieuwsgierige blikken buiten. Deze foto rolgordijnen zijn bijvoorbeeld een goede keuze voor de keuken, woonkamer of badkamer. Kortom, ruimtes waar je de inkijk wil beperken. Verduisterende rolgordijnen zijn dan weer aan te raden voor kamers waar het volledig donker moet zijn, zoals de slaapkamer. Het grijze blockout materiaal aan de achterzijde voorkomt dat jij ’s morgens door het zonlicht gewekt zal worden. Denk op voorhand dus goed na welke functie jouw foto rolgordijn moet vervullen.


Print aan de binnen- of buitenzijde van je fotogordijn

Je kan ervoor kiezen je foto aan de binnen- of buitenkant van je rolgordijn te laten drukken. Stel jezelf de vraag aan welke zijde de print zichtbaar moet zijn. Wil je je fotorolgordijn vanuit je interieur bewonderen? Ga dan voor een print aan de binnenzijde. Als je voor de licht doorlatende variant kiest, zal de print op je fotogordijn ook enigszins zichtbaar zijn langs de buitenzijde. Zeker wanneer je ’s avonds je interieur verlicht. Met een print aan de buitenkant, zal de foto op je rolgordijn daarentegen enkel zichtbaar zijn langs buiten. Dit is een interessante optie voor bijvoorbeeld restaurants, kappers, winkels of andere handelszaken. Met een fotogordijn in het thema van je zaak schep je niet enkel sfeer, maar weten voorbijgangers ook meteen wat je aanbiedt.

Hoe monteer ik mijn foto rolgordijn?

Tot slot moet je enkel nog de afmetingen van je fotorolgordijn doorgeven. Maar hoe meet je die dan? Alles hangt af van de manier waarop je je foto gordijn met print wil ophangen: op het raamkozijn, in het raamkozijn of met klemmontage. Selecteer de gewenste methode en gebruik de bijpassende meetinstructies om je rolgordijn met foto op maat te bestellen. Eén foto over meerdere rolgordijnen spreiden? Dat kan ook! Vink de optie ‘meerdelige’ aan en kies het aantal rolgordijnen en de respectievelijke breedtes.

Rolgordijn | Fotorollo (DE) | Fotorollo (AT) | Fotorollo (CH) | Roller blinds (COM) | Roller blinds (UK) | Store enrouleur (FR) | Store enrouleur (BE)