Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

In de nacht ziet uw omgeving er heel anders uit. Houdt u wel van het unieke sfeertje dat de nacht met zich meebrengt? Dan zorgt u ervoor dat deze sfeer terugkomt in uw interieur. Bekijk de foto’s op deze pagina, kies uw favoriete foto van een unieke setting in de nacht en laat deze foto op een foto op plexiglas, foto op canvas of foto op glas.

Op deze pagina vindt u vele verschillende foto’s van de nacht. Denk hierbij aan foto’s van een prachtige sterrenhemel, maar ook aan foto’s van de volle maan en foto’s van bepaalde landschappen in de nacht. Door de afbeeldingen op deze pagina stuk voor stuk te bekijken, komt u vanzelf een foto tegen die exact de juiste sfeer uitstraalt. Deze foto hangt u op in huis, om de sfeer van de afbeelding subtiel in uw interieur terug te laten komen.

Tip: de foto’s op deze pagina staan prachtig in de slaapkamer. Hangt u een canvasdoek met een foto van de volle maan op de muur of plakt u fotobehang met een sterrenhemel op een van de muren in de slaapkamer, dan krijgt de ruimte een hele andere sfeer. Wij garanderen u dat u heerlijk zal slapen in uw nieuwe slaapkamer, met prachtige wanddecoratie van Nikkel-Art.