Voorvertoning

Shop per thema

Zelfklevend fotobehang
  • Genieten van 30% korting op zelfklevend behang
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Kies uit 100 miljoen foto's
  • 100% maatwerk: perfect aangepast aan je muur
  • Geen lijm nodig dankzij de zelfklevende laag
  • Superieure printkwaliteit
  • Krasvast en afwasbaar
  • Ook beschikbaar als wandcirkel
  • Klaar voor verzending binnen 5 werkdagen

Dit zeggen onze klanten

Tine
Door: 04-01-2021

Heel mooi , prima kwaliteit, zijn super tevreden!!

Ann
Door: 20-12-2020

Ik bestelde een stratenplan dat uit 2 panden bestaat. Jammer genoeg sluiten de straten net niet aan als je de panden naast elkaar legt. Het ene pand zal het andere een halve millimeter moeten overlappen om mooi uit te komen. Dat wordt een hoop gesukkel.... Wel een vlotte levering en kwaliteitsbehang.

Claudia Neijs
Door: 23-10-2020

Goede kwaliteit zelfklevende behang, makkelijk aan te brengen. Snelle levering. Zeer tevreden!

Wilfried bessems
Door: 07-10-2020

super product , juiste maten, perfect , indien nodig bestel ik hier terug
Zelfklevend fotobehang, volledig op jouw maat

Met zelfklevend fotobehang switcht jouw interieur moeiteloos van stijl. Geen gedoe met lijm, verf of behangrollen. Verwijder de beschermfolie en kleef je fotobehang zo tegen de muur. Makkelijker kan niet. Bij ons heb je niet alleen een ontzettend uitgebreide keuze, maar kan je je zelfklevend behang ook nog eens volledig op maat bestellen. Een accentmuur of volledige wand? Jij geeft de maten door, wij leveren een kwaliteitsvolle print. Wil je een zelfklevend behang ontwerpen met je eigen foto? Ook dat is mogelijk! Je kan de gewenste foto eenvoudig uploaden op onze website om aan de slag te gaan.

Zo breng je zelfklevend fotobehang aan

Zorg ervoor dat de muur schoon, glad en droog is alvorens je je sticker behang aanbrengt. Anders zou je zelfklevend fotobehang na een tijdje wel eens kunnen loskomen. Ook gaten en oneffenheden kan je best wegwerken, want deze zullen zichtbaar blijven. Vervolgens kan je het fotobehang aanbrengen door voorzichtig een stukje van de beschermfolie te verwijderen. Vraag een vriend om jou hierbij te helpen. Terwijl jij het behang tegen de muur kleeft, kan de andere persoon de sticker gladstrijken met een viltrakel door de luchtbelletjes onder de folie te verwijderen langs de zijkant. Verwijder vervolgens opnieuw een stukje beschermfolie terwijl je het zelfklevend fotobehang strak trekt en herhaal bovenstaande werkwijze. Als je een groot formaat bestelt, zal je zelfklevend fotobehang in verschillende banen geleverd worden. In dat geval, moet je rekening houden met een overlap van 8 mm. Begin steeds aan de linkerzijde en zorg ervoor dat de print mooi aansluit.

Zelfklevend behang voor eender welke stijl

Welke ruimte je ook wenst te personaliseren, wij helpen je om haar op een unieke manier te decoreren. Van keuken, woonkamer, slaapkamer, eetkamer tot speelkamer, met ons zelfklevend fotobehang wordt die accentmuur een echte blikvanger. Bepaal de sfeer die je wenst te creëren en maak je keuze uit onze ruime selectie zelfklevend behang. Hou je van een authentieke look? Zelfklevend baksteen behangpapier is een echte klassieker. Dankzij de haarscherpe afdruk lijkt de print bovendien zeer realistisch. Zoek je eerder een foto die aansluit bij je Scandinavische stijl? Dan is ons zelfklevend marmerbehang ongetwijfeld iets voor jou. Luxueus, rustgevend en helemaal on trend. Ook zelfklevend kurk behang doet het tegenwoordig erg goed. De ideale keuze voor wie houdt van natuurlijke materialen en een serene look. Welk zelfklevend fotobehang je ook kiest, wij hebben vast en zeker een optie die volledige aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid.