Voorvertoning
Patronen

Ben je op zoek naar Deken met patroon?
Maak je keuze uit 100 miljoen patronen om op een comfortabele fleece deken te laten drukken!

plaids
  • Heerlijk zacht én trendy
  • Beide zijden bedrukt
  • Het perfecte formaat: 150 x 200 cm of 200 x 150 cm
  • Lichte fleece stof van 100% gerecycleerd polyester
  • Kies uit 100 miljoen patronen voor elke woonstijl
  • Haarscherpe details en levensechte kleuren
  • Verzending vanaf woensdag 24-07-2024
  • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
  • vanaf 69.88
Ontdek de voordelen van een deken met patroon
Esthetische aantrekkingskracht: Elk van onze dekens met patroon is zorgvuldig ontworpen om visuele aantrekkingskracht toe te voegen aan elke ruimte. Of het nu gedrapeerd over een bank ligt, aan het voeteneind van een bed, of als een gezellige wrap tijdens kille avonden, het brengt schoonheid en stijl waar het ook gaat.

Breed scala aan patronen: Met een uitgebreide collectie van patronen, van geometrische vormen en abstracte ontwerpen tot natuurlijke taferelen en klassieke motieven, bieden we voor elk interieur en elke persoonlijke smaak iets bijzonders. Dit stelt klanten in staat om een deken te vinden die echt resoneert met hun esthetische voorkeuren.

Multifunctioneel gebruik: Onze dekens met patroon zijn niet alleen bedoeld voor warmte; ze dienen ook als veelzijdige interieuraccessoires. Ze kunnen worden gebruikt als sprei, picknickdeken, of als artistiek statement in een woonruimte, wat de functionaliteit en waarde van elke deken verhoogt.

Hoogwaardige materialen: Gemaakt van premium stoffen die een ideale balans bieden tussen warmte, comfort en duurzaamheid. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun deken zacht aanvoelt, warmte biedt en bestand is tegen dagelijks gebruik en frequente wasbeurten.

Makkelijk te onderhouden: Ondanks hun delicate ontwerpen zijn onze dekens met patroon ontworpen voor gemak. Ze zijn machinewasbaar en behouden hun kleur en vorm, waardoor het eenvoudig is om ze fris en mooi te houden.

Ideaal voor cadeaus: Een deken met patroon maakt een doordacht en veelzijdig cadeau voor een breed scala aan gelegenheden, van housewarmings tot verjaardagen, en biedt zowel esthetische schoonheid als praktisch comfort.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: In lijn met moderne waarden zijn veel van onze dekens gemaakt met een oog op duurzaamheid, gebruikmakend van eco-vriendelijke materialen en productieprocessen die minder impact hebben op de planeet.

Comfort voor alle seizoenen: Ontworpen om het hele jaar door comfort te bieden, zijn onze dekens met patroon licht genoeg voor de zomermaanden en toch voldoende warm voor de koudere seizoenen, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor elk klimaat en elke tijd van het jaar.

Beoordelingen