Voorvertoning

Foto's

Ben je op zoek naar een rolgordijnen zonder boren?
Kies uit meer dan 100 miljoen rolgordijnen in verschillende kleuren, foto's en patronen voor de perfecte raamdecoratie!

verduisterende rolgordijnen zonder boren

Rolgordijnen zonder boren, ook wel klemfix of klembare rolgordijnen genoemd, zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige en schadevrije installatie.

Ze kunnen direct op het raamkozijn worden bevestigd zonder dat er gaten geboord hoeven te worden, wat ze ideaal maakt voor huurwoningen of voor mensen die niet comfortabel zijn met het gebruik van gereedschap. Deze rolgordijnen worden doorgaans bevestigd met een klem- of kleefsysteem en kunnen worden aangepast aan de afmetingen van het raam.

 • Op maat gemaakt: tot 150 x 300 cm
 • Eenvoudige installatie met klemmontage
 • Lichtdoorlatende of Verduisterend stof
 • Verzending vanaf vrijdag 24-05-2024
 • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
 • vanaf 47.96
Hier zijn enkele voordelen van het installeren van rolgordijnen zonder boren:

Geen beschadiging van muren: Met rolgordijnen zonder boren hoef je geen gaten in de muren te maken, wat betekent dat je geen blijvende schade aan je interieur veroorzaakt.

Eenvoudige installatie: Het installeren van rolgordijnen zonder boren is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Ze worden geleverd met kleefstrips en klemmen die gemakkelijk kunnen worden bevestigd.

Flexibiliteit: Je kan rolgordijnen zonder boren gemakkelijk verplaatsen en opnieuw installeren. Als je van gedachten verandert over de plaatsing of wil verhuizen, kan je ze zonder problemen aanpassen. Maar op voorwaarde dat de breedte en hoogte van het venster hetzelfde zijn.

Aanpasbaarheid: Rolgordijnen zonder boren zijn verkrijgbaar op maat van jouw raam. Op onze webshop kan je foto's, patronen en stijlen vinden, waardoor je ze kan aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en interieur.

Geen restsporen: Wanneer je besluit de rolgordijnen te verwijderen, laten ze meestal geen blijvende sporen achter. Dit maakt het schoonmaken en eventuele veranderingen in de toekomst gemakkelijk.

Geschikt voor huurwoningen: Als je in een huurwoning woont, zijn rolgordijnen zonder boren een ideale oplossing, omdat je geen blijvende wijzigingen aan de woning hoeft aan te brengen.

Privacy en lichtregulatie: Rolgordijnen zonder boren bieden privacy en helpen bij het reguleren van de hoeveelheid natuurlijk licht die de ruimte binnenkomt.

Kortom, rolgordijnen zonder boren bieden het voordeel van een eenvoudige installatie, flexibiliteit, aanpasbaarheid en geen schade aan muren. Ze zijn een handige optie voor iedereen die op zoek is naar raamdecoratie zonder permanente wijzigingen aan te brengen.

Hoe rolgordijnen ophangen zonder boren? Bekijk de video!

Gordijnen | Verduisterende gordijnen | Lichtdoorlatende gordijnen | Vitrage gordijnen | Velours gordijnen | Rolgordijnen | Verduisterende rolgordijnen | Lichtdoorlatende rolgordijnen | Rolgordijnen zonder boren | Verduisterende rolgordijnen zonder boren | Lichtdoorlatende rolgordijnen zonder boren

Beoordelingen

Rolgordijnen zonder boren

Rolgordijn
 • Moderne raamdecoratie.
 • Lichtdoorlatende rolgordijn of Verduisterend rolgordijn.
 • De intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
 • Ultra HD afdruk dankzij een high-end achtkleurenprinters van SwissQprint.
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren.
 • Op maat gemaakt: tot 150 x 300 cm.
 • Afdruk aan de binnen- of buitenzijde.
 • Makkelijk zelf te monteren.

Wat is rolgordijn

Intense kleuren op fotorolgordijn

De kleuren van de foto zijn de kleuren van de print dankzij de hoogwaardige afdruk met een high-end achtkleurenprinters van SwissQprint. Details blijven haarscherp en kleuren levensecht. Bovendien worden de intense kleuren van de foto op rolgordijn beschermd tegen verkleuring. Zo geniet je vele jaren van je gepersonaliseerde raamdecoratie.

Lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen

Bepaal het soort stof van je fotorolgordijn in functie van de ruimte waar het zal hangen. Ga voor een lichtdoorlatende stof met een witte achterkant voor in ruimtes waar het niet volledig duister hoeft te zijn. En kies voor een verduisterende stof met een grijze achterkant voor in ruimtes waar het volledig donker dient te zijn, zoals de slaapkamer.

Fotorolgordijn bos

Fotorolgordijn rivier

Afdruk aan de binnen- of buitenzijde

Laat de foto naar keuze aan de binnen- of buitenzijde van het rolgordijn printen naargelang het effect dat je wenst te creëren. Met een afdruk aan de binnenzijde geniet je vanuit je interieur van de print. Een afdruk aan de buitenzijde is daarentegen enkel langs buiten zichtbaar is. Tip: heb je een handelszaak? Kies dan voor een fotorolgordijn met het logo van je zaak aan de buitenzijde. De ideale manier om reclame te maken.

Op maat gemaakt

Onze fotorolgordijnen worden op maat van jouw raam gemaakt. Volg nauwkeurig de meetinstructies op onze website en geef tijdens het bestelproces de afmetingen in. Goed om te weten: de maximale grootte van een fotorolgordijn bedraagt 245 x 300 cm.

Makkelijk te monteren

Fotorolgordijnen zijn makkelijk zelf te monteren. Bepaal zelf op welke manier je jouw rolgordijn met foto wil monteren: op de dag, in de dag of met klemmontage. Afhankelijk van je keuze zal je een andere meetinstructie dienen te volgen.


Rolgordijn met print op maat bestellen

Heb je al eens gedacht aan fotogordijnen om je interieur te decoreren? De ideale oplossing voor ruimtes waarin er geen meer plaats is voor een kunstwerk aan je muren. Uitzicht op de Himalaya, Grand Canyon of Afrikaanse savanne; met een fotorolgordijn is alles mogelijk! Jij kiest het uitzicht, wij printen jouw gordijn met print op maat. Liever een rustgevend bos, klaterende watervallen of kleurrijke bloemen als rolgordijn? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij vinden vast en zeker een geschikte foto in onze online catalogus.

Licht doorlatende of verduisterende fotogordijnen?

Zoek je een rolgordijn met print om je leefruimtes van wat meer privacy te voorzien? Kies dan voor licht doorlatende rolgordijnen. De witte achterkant laat het zonlicht binnen maar houdt nieuwsgierige blikken buiten. Deze foto rolgordijnen zijn bijvoorbeeld een goede keuze voor de keuken, woonkamer of badkamer. Kortom, ruimtes waar je de inkijk wil beperken. Verduisterende rolgordijnen zijn dan weer aan te raden voor kamers waar het volledig donker moet zijn, zoals de slaapkamer. Het grijze blockout materiaal aan de achterzijde voorkomt dat jij ’s morgens door het zonlicht gewekt zal worden. Denk op voorhand dus goed na welke functie jouw foto rolgordijn moet vervullen.


Print aan de binnen- of buitenzijde van je fotogordijn

Je kan ervoor kiezen je foto aan de binnen- of buitenkant van je rolgordijn te laten drukken. Stel jezelf de vraag aan welke zijde de print zichtbaar moet zijn. Wil je je fotorolgordijn vanuit je interieur bewonderen? Ga dan voor een print aan de binnenzijde. Als je voor de licht doorlatende variant kiest, zal de print op je fotogordijn ook enigszins zichtbaar zijn langs de buitenzijde. Zeker wanneer je ’s avonds je interieur verlicht. Met een print aan de buitenkant, zal de foto op je rolgordijn daarentegen enkel zichtbaar zijn langs buiten. Dit is een interessante optie voor bijvoorbeeld restaurants, kappers, winkels of andere handelszaken. Met een fotogordijn in het thema van je zaak schep je niet enkel sfeer, maar weten voorbijgangers ook meteen wat je aanbiedt.

Hoe monteer ik mijn foto rolgordijn?

Tot slot moet je enkel nog de afmetingen van je fotorolgordijn doorgeven. Maar hoe meet je die dan? Alles hangt af van de manier waarop je je foto gordijn met print wil ophangen: op het raamkozijn, in het raamkozijn of met klemmontage. Selecteer de gewenste methode en gebruik de bijpassende meetinstructies om je rolgordijn met foto op maat te bestellen. Eén foto over meerdere rolgordijnen spreiden? Dat kan ook! Vink de optie ‘meerdelige’ aan en kies het aantal rolgordijnen en de respectievelijke breedtes.

Rolgordijn | Fotorollo (DE) | Fotorollo (AT) | Fotorollo (CH) | Roller blinds (COM) | Roller blinds (UK) | Store enrouleur (FR) | Store enrouleur (BE)