Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?

Offer a gift card

  


Ramen nemen een belangrijke plaats in je interieur in. Ze laten natuurlijk licht binnenvallen en verbinden binnen met buiten. Met onze raamstickers op maat personaliseer je eenvoudig deze glazen elementen in je interieur. Van een breed raam aan de straatkant tot een smal badkamerraam.
Kies voor een decoratieve sticker met glanslaminaat die het raam volledig of deels bedekt om inkijk te verminderen of zonlicht buiten te houden. Of ga voor een transparante, gebrandschilderde sticker die nieuwsgierige blikken buiten houdt, maar het zonlicht wel binnen laat. Ook in kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen en restaurants zijn onze raamstickers een originele en decoratieve oplossing.
Selecteer uit ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle afbeeldingen de foto die het best bij jou en je interieur past. Versleep het afdrukgebied en geef de gewenste afmetingen in. Hoe groot of hoe klein je raam ook mag zijn, er is een raamsticker voor elk raam en iedere ruimte.
Decoreer de ramen van je woonkamer, keuken of slaapkamer met een raamsticker met daarop een prachtig bos, een exotisch eiland of een iconische skyline zoals die van New York. Of ga voor een raamsticker met kleurrijke bloemen, sprookjesfiguren of wilde dieren.
Onze raamstickers kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant van een schoon raam aangebracht worden. En dat zonder luchtbellen dankzij de Rapid-Air technologie. Een laminaatlaag beschermt de raamsticker tegen vuil, water en zonlicht zodat hij er als nieuw blijft uitzien. Laat je creativiteit de vrije loop en maak met onze raamstickers je interieurdromen waar.

Beoordelingen

Luc
Door: 11-10-2019

Al verschillende malen bestellingen gedaan en altijd correct verlopen, zal nog bij hen bestellen

Justin Bytebier
Door: 19-06-2019

Zeer goede kwaliteit zeer uitgebreid assortiment snelle service doenbare prijzen vriendelijk en snelle levering

Tanja Engels
Door: 04-09-2018

Heel mooi en makkelijk te plakken

Maja Pavkovic
Door: 10-10-2017

Super kwaliteit