Menu

Latest posts

Nikkel art wint de safeshops brilliant concept award 2021!

 

Schitterend nieuws! Tijdens de uitreiking van de SafeShop Awards 2021 mocht Nikkel Art op het podium staan om de Brilliant Concept Award in ontvangst te nemen! Apetrots zijn wij. En dat allemaal dankzij jou!


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


SafeShops Award

SafeShops.be, dé Belgische autoriteit op vlak van veilige webshops, bekronen elk jaar webshops die op hun manier uitblinken in de Belgische e-commerce sector. Wat deze prijzen zo speciaal maakt: de winnaars worden gekozen op basis van een grondig, objectief marktonderzoek, waarbij de klant zélf zijn onverbiddelijke mening mag geven en dus bepaalt wie er in de prijzen valt.

Dit jaar vulden maar liefst 4.000 online shoppers voor SafeShops een vragenlijst in over hun online winkelervaringen. En daaruit kwamen wij als winnaar in de categorie ‘Briljant Concept’. Wat dit betekent? Dat ons concept differentieert en inspireert. Dat het design en klantvriendelijkheid van onze webshop uitmuntend is. En dat onze klanten ware ambassadeurs van ons merk en onze webshop zijn. Kortom: alles waar wij elke dag keihard voor werken!

SafeShops Award NikkelArt

Wij zijn jullie, onze vele tevreden klanten, enorm dankbaar voor deze beloning. Want het is dankzij jullie en jullie positieve beoordelingen dat we deze award mee naar huis mochten nemen. Een groot dankjewel voor jullie steun! Met grote trots blijven we ons best doen. Niet alleen om ons te blijven verbeteren op vlak van ons design, ons concept en onze klantvriendelijkheid, maar ook om jullie te blijven inspireren met buitengewone interieurdecoratie!

ONTDEK ONS ASSORTIMENT


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze inspiratie pagina’s.  

 
Posted in: Cadeautips

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia