Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?

Offer a gift card

  


Je interieur is een weerspiegeling van wie je bent en wat je doet. Creëer daarom een interieur dat echt bij je past. Met onze matte muurstickers op maat geef je eender welke ruimte een unieke sfeer. En dat zonder een verfborstel of behangtafel te moeten bovenhalen.
Doe inspiratie op in ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s en kies de foto die het best bij jou en je interieur past. Van een rustgevend landschap of prachtig bos tot wilde dieren, kleurrijke bloemen of iconische plaatsen zoals Brooklyn Bridge. Je vindt er de geschikte muursticker voor iedere stijl en elke sfeer. Je bepaalt zelf de afmetingen door de gewenste maat in te voeren en het afdrukgebied te verslepen. Zo creëer je het interieur van je dromen in je huis of je zaak.
Kleef de krasbestendige muursticker op een propere, ontvette en vlakke muur in een niet-vochtige ruimte zoals een woonkamer, slaapkamer, inkomhal, winkelruimte of kantoor. Laat je creativiteit de vrije loop en decoreer je muren met onze gepersonaliseerde muurstickers.

Beoordelingen

christiane villegas
Door: 26-09-2020

Van opzoeken / bestellen en aflevering verliep het allemaal vlot en op tijd. Een goede kwaliteit werd aangeboden ! Als ik dit nog een zinnens ben,zal ik zeker

Katleen Van Loon
Door: 08-05-2020

Top service en -kwaliteit!!! Prachtig resultaat. Een aanrader

Tielen I
Door: 30-08-2019

Mooie sticker van poppy’ s. Zeer goede kwaliteit, een aanrader.

Kathleen
Door: 03-06-2019

Alles perfect verlopen