Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts


Je interieur is een weerspiegeling van wie je bent en wat je doet. Creëer daarom een interieur dat echt bij je past. Met onze matte muurstickers op maat geef je eender welke ruimte een unieke sfeer. En dat zonder een verfborstel of behangtafel te moeten bovenhalen.
Doe inspiratie op in ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s en kies de foto die het best bij jou en je interieur past. Van een rustgevend landschap of prachtig bos tot wilde dieren, kleurrijke bloemen of iconische plaatsen zoals Brooklyn Bridge. Je vindt er de geschikte muursticker voor iedere stijl en elke sfeer. Je bepaalt zelf de afmetingen door de gewenste maat in te voeren en het afdrukgebied te verslepen. Zo creëer je het interieur van je dromen in je huis of je zaak.
Kleef de krasbestendige muursticker op een propere, ontvette en vlakke muur in een niet-vochtige ruimte zoals een woonkamer, slaapkamer, inkomhal, winkelruimte of kantoor. Laat je creativiteit de vrije loop en decoreer je muren met onze gepersonaliseerde muurstickers.

Beoordelingen

Tielen I
Door: 30-08-2019

Mooie sticker van poppy’ s. Zeer goede kwaliteit, een aanrader.

Kathleen
Door: 23-05-2019

Alles perfect verlopen met de eerste bestelling van een muursticker. Ik heb dan maar meteen een volgende besteld, die werd vandaag geleverd ... opnieuw alles

Emmy
Door: 17-04-2017

Het fotobehang dat ik bestelde is supermooi en behoorlijk makkelijk aan te brengen (ik was eerst een beetje bang dat het niet zou lukken.) Ik ben er heel

annick bataille
Door: 09-02-2017

Perfect!! snelle levering prachtige sticker zeer goede kwaliteit de muur is nu super