Voorvertoning
Foto's
Patronen

Ben je op zoek naar gordijnen op maat?
Kies uit meer dan 100 miljoen gordijnen in verschillende kleuren, foto's en patronen!

gordijnen
 • Gordijnen geven extra sfeer in de kamer
 • Ze garanderen privacy en zien er fantastisch aan het raam
 • Wij naaien gordijnen op maat
 • Enkele plooi of ringgordijn
 • Vitrage, lichtdoorlatende, 100% verduisterende stof of velours
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren
 • Verzending vanaf woensdag 24-07-2024
 • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
 • vanaf 114.02

Gordijnen op maat - Kies een gordijn in jouw stijlGordijnen zijn een belangrijk decoratief element in je huis. Bij een raam zijn ze een onmiskenbare aanwinst. De kamer wordt er onmiddellijk gezelliger door.

Gordijnen komen meestal voor in de woonkamer, de meest representatieve ruimte. Overdag worden ze opzij geschoven om zonlicht binnen te laten. s Avonds sluiten we ze om de gewenste intimiteit in het interieur te verkrijgen. Ze zijn nuttig om ons doeltreffend af te schermen tegen ongewenste nieuwsgierige blikken.

Het gordijn moet worden gekozen in overeenstemming met het kleurenschema van het interieur. Het is aan jou om te beslissen of u kiest voor gordijnen in effen kleuren, met een interessant patroon of tijdloze gordijnen met een bloemmotief.

Gordijnen | Verduisterende gordijnen | Lichtdoorlatende gordijnen | Vitrage gordijnen | Velours gordijnen | Rolgordijnen | Verduisterende rolgordijnen | Lichtdoorlatende rolgordijnen | Rolgordijnen zonder boren | Verduisterende rolgordijnen zonder boren | Lichtdoorlatende rolgordijnen zonder boren

Beoordelingen

Hoe meet je gordijnen op

De gordijnen worden volledig afgewerkt geleverd. Ze worden bovenaan omgezoomd en verstevigd voor een mooie drapering.

Ringgordijn

Ringgordijnen zijn gordijnen met ingewerkte zeilringen met een doorsnede van 4 cm, die makkelijk schuiven. Kies zelf de kleur van de ringen: satijn nikkel, zwart of antiek goud. Opgehangen krijgen deze gordijnen mooie golvende plooien.

Bijpassend ophangsysteem: gordijnroede. (niet inbegrepen)

Opmeten breedte:

Opgehangen is dit gordijn smaller door de plooien. Houdt hier rekening mee bij het opgeven van de breedtemaat.

Een gordijn van 140 cm breed is opgehangen 20 cm smaller door de plooien.

Hoe bereken je welke breedte je moet bestellen?

De breedte die u wil bedekken doet u x 1,15 voor de correcte stofmaat.
Voorbeeld: 100cm x 1,15 = 115cm
Dus, heb je een gordijn met een breedtemaat van 100 cm nodig, bestel dan een gordijn van 115 cm breed.

Ringen om de 8 centimeter.

Opmeten hoogte:

Meet vanaf de bovenkant van de roede tot de vloer of vensterbank.

Gordijn meetinstructie

Enkele plooi gordijn

Deze plooigordijnen hebben een enkele plooi aan de bovenzijde van het gordijn. Dit zorgt ervoor dat het gordijn mooi valt en een weelderige uitstraling heeft. Deze plooi zet je er gemakkelijk in door aan de koordjes in het band te trekken. Zo verschijnt er vanzelf een losse plooi.

Meest geschikt voor: duplohaakjes, schelphaakjes, krulhaakjes. (niet inbegrepen)

Opmeten breedte:

De stofbreedte per gordijn is maximaal 140 cm. Is je gordijn breder dan 140cm per deel dat je wenst zullen we deze voor je hermaken na het printen.

Een gordijn van 140 cm breed is opgehangen 40 cm smaller door de plooien.

Hoe bereken je welke breedte je moet bestellen?

De breedte die je wil bedekken x 1,4 = de breedte die je moet bestellen.
Voorbeeld: 100cm x 1,4 = 140cm

Dus, heb je een gordijn met een breedtemaat van 100 cm nodig, bestel dan een gordijn van 140 cm breed.

Opmeten hoogte:

Meet vanaf de gordijnrail tot de vloer of vensterbank en trek van deze maat 2 cm af.
Hiermee voorkom je dat de stof over de grond sleept.

Enkele plooi gordijn meetinstructie

Gordijn

velours gordijnen op maat
 • Gordijnen geven extra sfeer in de kamer.
 • Gewenste stofsoorten voor te kiezen: Fluwelen gordijnen, transparante, lichtdoorlatende of verduisterende.
 • De intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
 • Ultra HD sublimatiedruk dankzij een high-end printers van HP.
 • Haarscherpe details en levensechte kleuren.
 • Ruim assortiment
 • Verschillende gordijnstoffen voor te kiezen
 • Volledig op maat gemaakt
 • Afdruk aan de binnenzijde.
 • Na ontvangst direct ophangen.

Intense kleuren op gordijn

De kleuren van de foto zijn de kleuren van de print dankzij de hoogwaardige afdruk met een high-end printers van HP. Details blijven haarscherp en kleuren levensecht. Bovendien worden de intense kleuren van de gordijn beschermd tegen verkleuring. Zo geniet je vele jaren van je gepersonaliseerde raamdecoratie.

Makkelijk ophangen

Gordijnen zijn makkelijk zelf ophangen. Schuif de gordijnen/gordijnringen + de steunen aan de roedebuis. Plaats de steunen en de roede met gordijnen op de montageplaatjes. Zet de steunen goed vast op de montageplaatjes. Tot slot: Zet de roede vast in de steunen.

Gordijnen Marina Port Vell, Barcelona

Plooigordijnen met hexagon patroon design

Plooigordijnen of ringgordijn

Je kan kiezen voor plooigordijnen, wave gordijnen of ringgordijnen met een foto of patroon. Welke soort stof gordijnen je moet kiezen, is vooral afhankelijk van jouw smaak en de sfeer je die je wil creëren.

Plooigordijnen

Plooigordijnen hebben een enkele plooi aan de bovenzijde van het gordijn. Dit zorgt ervoor dat het gordijn mooi valt en een weelderige uitstraling heeft. Deze plooi zet je er gemakkelijk in door aan de koordjes in het band te trekken. Zo verschijnt er vanzelf een losse plooi.


Ringgordijnen

Ringgordijnen zijn gordijnen met ingewerkte zeilringen met een doorsnede van 4 cm, die makkelijk schuiven. Kies zelf de kleur van de ringen: satijn nikkel, zwart of antiek goud. Opgehangen krijgen deze gordijnen mooie golvende plooien.

Welke stofsoorten gordijnen je ook kiest en voor welke foto of patroon je ook gaat, we maken jouw gordijnen precies op maat van jouw ramen, zodat ze perfect passen in jouw interieur.

ruim assortiment ringgordijnen op maat in slaapkamer

Soorten gordijnen

Verduisterende gordijnen, velours gordijnen, vitrage / lichtdoorlatende gordijnen en transparante gordijnen zijn vier verschillende soorten overgordijnen die elk een specifiek doel hebben. In dit antwoord zal ik elk type gordijn beschrijven, zodat jij een beter inzicht krijgt in hun functies en kenmerken.

Vitrage gordijnen

Vitrage gordijnen / Transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn gemaakt van een doorzichtig voile stof. Hierdoor wordt de inkijk verminderd maar het daglicht allerminst. Je kan blijven genieten van al het natuurlijke daglicht in je huis.

Onze transparante gordijnen kan je laten bedrukken met alle afbeeldingen van onze website of met je eigen foto om je huis een extra persoonlijke touch te geven.

Deze gordijnen zijn ideaal in de woonkamer en slaapkamer of in iedere andere ruimte die je verder wil aankleden met gordijnen. Ook zijn deze gordijnen geschikt om te plaatsen achter reeds bestaande verduisterende gordijnen.

Lichtdoorlatende gordijnen

Lichtdoorlatende gordijnen zijn ontworpen om natuurlijk licht door te laten, terwijl ze tegelijkertijd enige privacy bieden. Ze zijn ideaal voor woonkamers, eetkamers, keuken en andere gemeenschappelijke ruimtes waar je van daglicht wil genieten zonder dat iedereen naar binnen kan kijken.

Lichtdoorlatende gordijnen zijn meestal gemaakt van lichtere, meer doorschijnende gordijnstoffen dan verduisterende of velours gordijnen, waardoor ze een luchtige en uitnodigende sfeer creëren.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kan afstemmen op jouw interieur en persoonlijke smaak.

Kant en klare lichtdoorlatende gordijnen op maat in verschillende stoffen
velours gordijnen

Velours gordijnen

Velours gordijnen zijn gemaakt van een luxueuze, zachte stof die bekend staat om zijn glanzende en rijke uitstraling. De stof wordt vaak geassocieerd met elegantie en is ideaal voor het creëren van een stijlvolle en verfijnde sfeer in jouw interieur.

Velours gordijnen zijn ook uitstekend geschikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren en hebben over het algemeen goede isolerende eigenschappen, waardoor ze zowel warmte als koude kunnen tegenhouden.

Omdat velours van nature een zwaardere stof is, kunnen deze gordijnen ook enige verduisterende eigenschappen hebben, hoewel ze misschien niet zo effectief zijn in het blokkeren van licht als speciale verduisterende gordijnen.


Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen zijn ontworpen om zoveel mogelijk licht tegen te houden, waardoor ze ideaal zijn voor slaapkamer en andere ruimtes waar je de lichtinval wil blokkeren.

Deze gordijnen zijn gemaakt van zware en dichte stof. De stof valt zacht en gelijkmatig op de vloer en de gordijnen maken een grote indruk op de stijl van jouw kamer.

Onze verduisterende gordijnen bieden ook extra voordelen, zoals geluidsabsorptie, antibacteriële eigenschappen, isolatie en kleur- en krimpvastheid.

verduisterende gordijnen

Gordijnen Naadloze bloemmotief als raamdecoratie op maat

Samenvattend zijn verduisterende gordijnen ideaal voor het blokkeren van licht en het creëren van een rustgevende sfeer in slaapkamer, terwijl ze ook andere voordelen kunnen bieden zoals geluidsabsorptie en isolatie.

Velours gordijnen zijn luxueus en elegant, met een zachte, glanzende uitstraling die bijdraagt aan een verfijnde sfeer. Ze kunnen ook enige verduisterende eigenschappen hebben en helpen bij het verbeteren van de akoestiek en isolatie van een ruimte.

Lichtdoorlatende gordijnen laten natuurlijk licht door maar bieden tegelijkertijd privacy, waardoor ze geschikt zijn voor woonkamers, eetkamers, keuken en andere gemeenschappelijke ruimtes waar u van daglicht wilt genieten zonder in te boeten aan privacy. Ze zijn gemaakt van lichtere, doorschijnende gordijnstoffen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om bij jouw interieur te passen.


Raamdecoratie: vouwgordijnen met manen en sterren in verschillende stoffen

Vitrage gordijnen zijn gemaakt van een transparante stof. Hierdoor verminder je inkijk maar kan je optimaal genieten van het daglicht. Ze geven een luxueuze uitstraling en kunnen geplaatst worden achter reeds bestaande verduisterende gordijnen.

Elk van deze soort stof gordijnen heeft unieke kenmerken en voordelen, en de keuze hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en de specifieke behoeften van jouw huis. Overweeg de functie en het doel van elke kamer voordat je beslist welk type gordijn het meest geschikt is.

Bij het kiezen van juiste overgordijnen is het ook belangrijk om rekening te houden met kleur, textuur en stijl, zodat ze naadloos aansluiten bij je bestaande interieur en bijdragen aan het creëren van de gewenste sfeer in jouw leefruimte.


Gordijnen op maat

Gordijnen op maat zijn een fantastische manier om meer kleur en gezelligheid toe te voegen aan je interieur. Geef je woonkamer meer stijl met gordijnen die tot de vloer komen of zorg voor meer persoonlijkheid in de keuken met gordijnen met een vleugje kleur.

Onderschat de kracht van gordijnen op maat niet. Een paar goed gekozen gordijnen op maat kunnen de kamer een aantrekkelijke make-over geven. Stem de kleur van je gordijnen af op je meubels, of ga voor contrasterende kleuren om de kamer meer dynamiek te geven.

We nemen je mee in de betoverende gordijn wereld, van gordijnen met patronen tot gordijnen met foto’s.

verduisterende gordijnen Trendy abstracte creatieve in woonkamer

vouwgordijnen met mistig bos in slaapkamer

Juiste gordijnen op maat met foto of patroon

Hou je van een eigenzinnige woonstijl? Laat zien wie je bent en waar je van houdt met foto gordijnen. Gordijnen met foto van een tropisch strand, een wolkenhemel of een prachtig aquarel schilderij? In onze webshop met miljoenen foto’s heb je keuze genoeg.

Ook gordijnen met patronen behoren tot ons groot assortiment overgordijnen. In onze collectie vind je gordijnen met geometrische vormen en motieven, bloemen patronen, paisley prints en meer.

Persoonlijk advies nodig? Laat het ons via e mail weten en wij helpen je graag om passende oplossing te vinden dat perfect bij aansluit bij jouw wensen.


Kant en klare gordijnen op maat bij jou thuisbezorgd

Heb je een foto of patroon voor je gordijnen uitgekozen? Dan is het tijd om de afwerking te bepalen. Ons productieteam gaat pas aan de slag nadat je je bestelling hebt geplaatst, dus je gordijnen worden precies op maat voor jou gemaakt en afgewerkt volgens jouw wensen.

Volg de meetinstructies om de juiste afmetingen te bepalen, kies of je verduisterende of licht doorlatende gordijnen nodig hebt en welke kleur gordijn ringen je wilt. Zelfs de grootte, richting en kleur van de foto of het patroon dat op de kant en klare gordijnen komt kan je volledig zelf bepalen.


raambekleding met verduisterende gordijnen Pop Art meisje

Heb je alles ingesteld naar wens? Dan gaan wij aan de slag om jouw kant en klare gordijnen op maat klaar te maken. De gordijnen worden bovenaan omgezoomd en verstevigd voor een extra mooie drapering en zijn volledig afgewerkt wanneer ze bij jou thuis worden geleverd. Je kan je kant en klare gordijnen op maat thuis dus onmiddellijk ophangen met behulp van onze eenvoudige montage instructies.

Gordijnen (NL) | Gardinen (DE) | Gardinen (AT) | Gardinen (CH) | Curtains (UK) | Curtains (COM) | Rideaux (FR) | Rideaux (BE)

slaapkamer gordijnen Tropische vintage botanische landschap, palmboom, palmbladeren, luipaard dierlijke naadloze bloemmotief witte achtergrond

verduisterende gordijnen in art deco stijl in woonkamer

De meest populaire kleuren voor gordijnen

Hoewel trends en voorkeuren kunnen veranderen, zijn er enkele klassieke kleuren die vaak populair blijven. Hier zijn enkele van de meest populaire kleuren voor gordijnen op dit moment:

Witte gordijnen: Witte gordijnen zijn tijdloos en passen goed in verschillende interieurstijlen. Ze zorgen voor een frisse en lichte uitstraling en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren.

Grijze gordijnen: Grijs is een veelzijdige en neutrale kleur die in vele tinten verkrijgbaar is. Het past goed bij zowel moderne als traditionele interieurs en kan een rustgevend effect hebben.

Beige gordijnen: Beige is een andere populaire neutrale kleur voor gordijnen. Het is warm en uitnodigend en past goed bij verschillende kleurenschema's en interieurstijlen.


Overgordijnen met Schotse Hooglander

Blauwe gordijnen: Blauw is een klassieke kleur die in verschillende tinten verkrijgbaar is, van lichtblauw tot marineblauw. Het wordt vaak geassocieerd met rust en sereniteit en kan een kalmerend effect hebben in een ruimte.

Groene gordijnen: Groen is een kleur die natuur en frisheid uitstraalt. Het is verkrijgbaar in verschillende tinten, zoals olijfgroen, smaragdgroen en pastelgroen. Groene gordijnen kunnen een rustgevend effect hebben en zijn geschikt voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Zwarte gordijnen: Zwarte gordijnen kunnen een stijlvol en dramatisch effect creëren in een interieur. Ze zijn geschikt voor moderne, industriële of minimalistische interieurs en kunnen goed gecombineerd worden met andere kleuren.

Hou er rekening mee dat kleurentrends kunnen veranderen, dus het is altijd goed om rekening te houden met jouw persoonlijke smaak en interieurstijl bij het kiezen van de kleur van jouw gordijnen.


Magische Kinderkamergordijnen

Het kiezen van het perfecte thema voor de gordijnen in de kinderkamer is een geweldige manier om de ruimte tot leven te brengen en jouw kinderen te inspireren.

Sprookjesbos gordijnen: transformeer de kinderkamer in een magische, betoverende plek met gordijnen met een sprookjesbosthema. Denk aan afbeeldingen van feeën, elfjes, kabouters en magische wezens die tussen bomen en bloemen dansen. Deze betoverende scènes stimuleren de verbeelding en het gevoel van avontuur van jouw kinderen.

Kinderkamer overgordijnen met bosdieren - eigenzinnige woonstijl

Gordijnen met auto's: voor kinderen die dol zijn op auto's, vrachtwagens en andere voertuigen, zijn gordijnen met een autothema een geweldig idee. Kies uit klassieke auto's, racewagens, brandweerwagens of zelfs vliegtuigen en treinen om hun passie voor voertuigen te weerspiegelen. Dit thema kan eenvoudig worden aangepast aan de leeftijd en interesse van je kind.

Regenboog gordijnen voor meisjes: Een regenboogthema is een kleurrijke en vrolijke optie voor meisjes die houden van heldere en levendige kleuren. Gordijnen met een regenboogontwerp kunnen worden gecombineerd met pastelkleurige muren en beddengoed voor een harmonieuze en energieke sfeer. Voeg extra magie toe door eenhoorns, wolken of sterren in het ontwerp op te nemen.

Kinderkamer vouwgordijnen Naadloos regenboogpatroon design

Polka dot gordijnen: polkadot gordijnen zijn tijdloos en speels, en kunnen in elke kinderkamer passen. Kies uit grote of kleine stippen en combineer ze met effen gekleurde muren en meubels. Voor een creatievere look, kan je experimenteren met stippen in verschillende kleuren en maten.

Gordijnen met schattige dieren: dieren zijn altijd een populair thema voor kinderkamers. Gordijnen met schattige dieren zoals konijnen, herten, vogels of bosdieren creëren een warme en uitnodigende sfeer. Dit thema is perfect voor zowel jonge als oudere kinderen die van dieren houden.

De juiste themagordijnen kunnen de kinderkamer omtoveren tot een inspirerende en vrolijke omgeving waar jouw kinderen van zullen houden. Of je nu kiest voor een sprookjesbos, auto's, regenbogen, polkadot of schattige dieren, laat je verbeelding de vrije loop en creëer een kinderkamer waar jouw kinderen zich thuis voelen en hun fantasieën kunnen verkennen.

Overgordijnen kinderkamer schattige dieren