Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts


Samen maken wij jouw interieurideeën waar. Want fotobehang op maat is de manier bij uitstek om je interieur een originele look te geven. Laat je inspireren door de foto’s uit ons ruime assortiment en creëer een nieuwe sfeer in je interieur dankzij ons gepersonaliseerde fotobehang.
Kies een van de miljoenen kwaliteitsvolle foto’s en bepaal zelf de afmetingen van je fotobehang. Dat doe je door de gewenste maat in te geven en het deel van de foto te selecteren dat het best in jouw interieur past.
Van een accentmuur in de keuken of kinderkamer tot een brede muur in de woonkamer of slaapkamer. Ontwerp een fotobehang met daarop bloemen, watervallen, wilde dieren of een vintage wereldkaart.
Of decoreer je interieur met fotobehang van een prachtig landschap, een uniek panorama of een iconische plaats zoals Brooklyn Bridge.
Welke sfeer je ook wil creëren, er is een fotobehang voor alle ruimtes en iedere stijl.

Beoordelingen

Rika
Door: 21-04-2020

Ik heb eigen prenten laten drukken op behangpapier en ik ben zeer blij met het resultaat. Mooie kwaliteit van papier en kleur. Vooraf zelfs een digitale

Jean Franssen fotografie
Door: 31-03-2020

We hadden een afdruk ontvangen die door de koerrier was beschadigd, even gebeld foto van beschadiging opgestuurd en we kregen direct een nieuwe opgestuurd.

chris van calsteren
Door: 12-03-2020

Super mooie kwaliteit en kleuren. Snelle levering. een aanrader voor wie is iets anders in zijn interieur wil

PATRICK DE VYLDER
Door: 29-02-2020

Super mooie foto behangpapier en zeer goede verzorging en veilig ingepakt gaan we nog bestellen.