Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Need Help?

Faq categories

San Francisco is een stad die u in de Amerikaanse staat Californië vindt. De stad ligt in het hart van de San Francisco Bay Area en is al jaren erg populair onder toeristen van over de gehele wereld. Kenmerkend aan de stad zijn de frisse zomers, de steile heuvels en de mist die vrijwel altijd over de stad hangt. Ook heeft San Francisco enkele bijzondere en zeer bekende symbolen, waaronder de Golden Gate Bridge, Chinatown en de verschillende kabeltrams die door de stad rijden.

Heeft u de stad San Francisco bezocht tijdens uw vakantie in of rondreis door de Verenigde Staten? Dan kunt u een blijvende herinnering aan deze stad in uw interieur verwerken. Dit doet u door een mooie foto van San Francisco op te hangen in uw woning. U kunt bijvoorbeeld een foto op aluminium van de Golden Gate Bridge boven de bank hangen, maar u kunt ook een foto van een kabeltram in de slaapkamer ophangen.

Kijkt u naar uw favoriete foto van San Francisco, dan waant u zich weer even helemaal in deze bijzondere stad. Met een foto van San Francisco in uw woning, zal u uw bijzondere vakantie in Amerika niet snel vergeten.