☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 20.07

Poster

Ben je op zoek naar een poster? Kies dan uit 100 miljoen foto's en wij drukken elk motief in jouw gewenste grootte!

Poster

Geprint op premium fotopapier 200 g/m²
Gesatineerd uitzicht
Op maat van 20 x 20cm tot 150 x 500cm
Intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring
Heldere en scherpe weergave van de foto's
Keuze uit 100 miljoen Adobe Stock foto's
Hoge kwaliteit dankzij milieuvriendelijke HP latex printers
Productie in eigen huis

Profiteer van deze voordelen

Poster per categorie

Beoordelingen

Door: Jef Smits 19-05-2020
Product: Poster

Mooie foto, goed verpakt en goed aangekomen

Door: S. uit Nederland 01-05-2020
Product: Poster

Mijn complimenten voor wat betreft het leveren van topkwaliteit en uitstekende service! Drie keer poster bestellingen geplaatst, waarvan er inmiddels nu 2 zijn ontvangen. Ingelijst en wel werkelijk een aanwinst aan de muren. Daarom beveel ik dit bedrijf iedereen van harte aan!

Door: John Verkoyen 09-04-2020
Product: Poster

Voor mijn hobby een poster besteld waarop een prachtig paardenhoofd. Het is een pronkstuk in mijn collectie geworden. Ik ben zeer tevreden over de geleverde poster en de fantastisch snelle service van Nikkel-Art. Bedankt.

Kwaliteit van Posters

Poster op maat De kwaliteit wordt gegarandeerd door de fantastische printer de Hp Latex 570 waarmee wij werken. We printen met ecologische inkt die voor een goede kwaliteit en bovendien duurzaamheid zorgt. Ook het papier waarvan wij gebruik maken is van hoogwaardige kwaliteit waardoor de levendige kleuren goed tot hun recht komen.

We printen op Foto Art Poster Papier - satijnpapier 200g - Het Foto Art papier is glad en dik en bestemd voor binnengebruik. Het is bedekt met een speciale laag waardoor het kleurenscala van de poster nog breder wordt. De maximale breedte van de poster bedraagt 150cm, lengte onbeperkt.Print

Poster De foto printen we in fotografische kwaliteit op fotopapier van de hoogste kwaliteit. Wanneer je bij ons producten koopt, heb je veiligheidsgarantie; ze worden vervaardigd met veilige en milieuvriendelijke ecologische LATEX inkt.

Ze zijn 100% veilig voor de gezondheid en voldoen aan alle normen zodat ze het interieur van elk huis, woning, hotel, school, restaurant, ziekenhuis of een ander object kunnen verfraaien.

Door de geweldige kwaliteit van onze printer zijn onze posters bovendien uv-bestendig. Dit betekent dat u ze overal kunt hangen zonder dat u bang hoeft te zijn dat door overmatige zon de kwaliteit achteruit holt. Wat uw bedoeling met de poster ook is de kwaliteit blijft altijd gewaarborgd.Verzendkosten

VerzendkostenProductietijdLevertijd
< 95€ - 5.99€
> 95€ - Gratis
3-5 werkdagen1 werkdag