Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?

Offer a gift card

  


Laat zien wie je bent en wat je doet. Met een poster op maat voeg je op een eenvoudige manier iets van je persoonlijkheid toe aan je interieur. Een poster van je lievelingsdier, favoriete sport of stad geeft je woonkamer, slaapkamer of keuken meteen een nieuwe en persoonlijke look.
Blader door ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s en kies een foto die echt bij je past. Je vindt er afbeeldingen van allerlei dieren, sporten, steden, natuurlandschappen, planten, abstracte patronen en zo meer. Voor iedere persoonlijkheid en elke ruimte is er de juiste poster.
Personaliseer je poster door de gewenste afmetingen in te voeren en het afdrukgebied te verslepen. Geef je woonkamer een uniek karakter met een retroposter, hang in je keuken een poster van een prachtig bos of combineer in de kinderkamer verschillende posters uit hetzelfde kleurenpalet.
De glanzende look en hoogwaardige kwaliteit van onze uv-bestendige posters komen ook uitstekend tot hun recht in bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, hotels, handelszaken of restaurants. Mix en match je favoriete posters op maat en creëer het interieur van je dromen.

Beoordelingen

Jef Smits
Door: 19-05-2020

Mooie foto, goed verpakt en goed aangekomen

S. uit Nederland
Door: 01-05-2020

Mijn complimenten voor wat betreft het leveren van topkwaliteit en uitstekende service! Drie keer poster bestellingen geplaatst, waarvan er inmiddels nu 2 zijn

John Verkoyen
Door: 09-04-2020

Voor mijn hobby een poster besteld waarop een prachtig paardenhoofd. Het is een pronkstuk in mijn collectie geworden. Ik ben zeer tevreden over de geleverde

Marc Schalembier
Door: 10-03-2020

Zeer tevreden, werkelijk mooie fotos. Verrijkend uitzicht van mijn zaak!!!Poster op maat: van mini tot extra groot formaat

Een poster bestellen is heel eenvoudig. Upload een zelfgemaakte foto of selecteer er eentje in onze online catalogus. Kies de afmetingen, verklein of vergoot de afbeelding en versleep het afdrukgebied tot je poster helemaal naar wens is. Klein of groot, posters kan je bij ons volledig op maat bestellen. Goed om weten: je kan al onze afbeeldingen ook als zwart wit poster laten drukken.

Een dieren poster staat altijd leuk

Dieren posters zijn sinds jaar en dag één van onze populairste producten en wij snappen helemaal waarom. Het is onder andere een supertoffe manier om de baby- of kinderkamer in te richten. Laat je kleine uk indommelen tussen de wilde dieren met een poster van een leeuw, tijger of olifant tegen de muur. Of waarom niet meteen een hele set posters met jungledieren? Ook buiten de kinderkamer zijn onze dierenposters erg gegeerd. Van de keuken tot de badkamer; we kunnen eigenlijk geen enkele ruimte bedenken waar een dieren poster niet op z’n plaats is.

Fleur je muren op met een bloemen poster

Hetzelfde kunnen we stellen voor bloemen posters. Waar je ze ook ophangt, ze zorgen voor een instant vrolijke toets. Een vintage herbarium, aquarel impressie of zonnebloemveld; bij ons kan je de meest uiteenlopende stijlen en ideeën op een poster laten drukken. Vind je het moeilijk om één favoriet te kiezen? Mix ’n match dan verschillende bloemenposters en creëer een heuse fotowand. Een prachtige wanddecoratie en een boeket dat nooit verwelkt; met een bloemen poster sla jij twee vliegen in één klap.

Kunst posters van de allerbeste kwaliteit

Posters zijn een betaalbare manier om kunst in huis te halen. Van een wereldberoemd meesterwerk tot een zelfgemaakt schilderij, bij ons kan je eender welke afbeelding op een poster laten drukken. De ultra HD afdruk en zijdematte finish doen de kleuren en details van jouw foto stralen. Meer nog, dankzij onze UV-bestendige inkt zal jouw poster zelfs bij directe blootstelling aan zonlicht niet vervagen of inboeten aan kwaliteit. Onze kunst posters zijn dan ook een kwalitatief én budgetvriendelijk alternatief voor de klassieke schilderijen.