Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts


In de keuken kom je samen met familie en vrienden om gezellig samen te koken of te aperitieven. Geef deze ruimte daarom een persoonlijke toets met een stijlvolle keukenachterwand op plexiglas.
Deze decoratieve en functionele oplossing is een originele manier om je oude keuken nieuw leven in te blazen of iets extra toe te voegen aan je moderne keuken. Bovendien beschermt een achterwand op glanzend plexiglas de wanden tussen het werkblad en de bovenkasten tegen opspattend vet en water. Wil je een achterwand achter je gasfornuis plaatsen? Ga dan voor onze hittebestendige keukenachterwand op glas.
Kies uit ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsvolle foto’s de foto die het best bij je keuken past. Je vindt er foto’s van kruiden, ingrediënten, bossen, panorama’s, skylines, iconische plaatsen en zo meer. Voor elke stijl en iedere sfeer hebben we de geschikte foto. Bepaal zelf het afdrukgebied van de foto, de gewenste afmetingen en de plaats van de eventuele uitsparingen. Ontwerp je gepersonaliseerde keukenachterwand op plexiglas en realiseer je creatieve interieurideeën.