Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Need Help?

Faq categories


Maak van je tuin of terras een gezellige plek waar je volledig tot rust komt en onvergetelijke momenten beleeft met je familie en vrienden. Met een tuinposter op maat fleur je een blinde garagemuur, een stenen tuinmuur of verweerde schutting eenvoudig en snel op.
Kies een van de miljoenen kwaliteitsvolle foto’s uit ons ruime assortiment. Personaliseer je tuinposter door het afdrukgebied te verslepen en de gewenste afmetingen in te geven. Zo ontwerp je jouw unieke tuindoek met daarop een bijzondere waterval, een prachtig bos, een rustgevende boeddha of een iconische plek zoals Cathedral Cove.
Of je nu een stadstuin, een ruime tuin of een gezellig terras hebt, onze tuinposters komen tegen elke buitenmuur tot hun recht. En dat het hele jaar door, want onze tuindoeken zijn kras-, water- en weerbestendig. Bovendien blijven de kleuren van deze buitendecoratie gegarandeerd drie jaar stralen.
Creëer een unieke sfeer in je tuin of op je terras met een originele tuinposter op maat.

Beoordelingen

T. Boesmans
Door: 18-03-2020

Mooi afgewerkte tuinposter besteld en goed verpakt ontvangen.

Mignolet Jean-Marie
Door: 28-03-2019

Zeer mooie afwerking en correcte levering. Duidelijk in communicatie en opvolging met vermelding in productie, verzonden etc. Top !

A van Dongen
Door: 04-03-2019

ook deze keer weer 2 tuinposters besteld. Mooie kwaliteit. zorgvuldige verzending. Helemaal tevreden.

Corinne
Door: 08-01-2019

Eerste bestelling.Prima verpakking en verzending.Tuinposter van 2m op 3m. Kwaliteit van kleurintensiteit is fantastisch alsook het materiaal.Momenteel nog niet