Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?

Offer a gift card

  


De keuken is het hart van iedere woning. Personaliseer daarom je keuken zodat het een ruimte wordt waar je je helemaal thuis voelt en waar je mooie herinneringen met familie en vrienden maakt. Met een glazen fotoachterwand maak je op een eenvoudig en originele manier een gezellige plek van je keuken.
Een glazen achterwand is niet alleen een decoratief element in je keuken, hij beschermt ook de wand achter de spoelbak tegen opspattend water en die achter de kookplaat tegen vetspatten en hitte. Onze glazen keukenachterwanden zijn namelijk hittebestendig tot 200°C. In ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s vind je voor elke stijl en iedere sfeer een geschikte foto. Van panorama’s, bossen en dieren tot kruiden en ingrediënten.
Ontwerp je eigen keukenachterwand door het afdrukgebied te verslepen, de gewenste afmetingen in te voeren, de nodige uitsparingen aan te geven en het soort glas te kiezen. Je hebt de keuze tussen gehard glas met een lichte groene schijn of vrijwel kleurloos gehard glas. In beide gevallen wordt de foto op de achterzijde van het glas geprint. Zo ontstaan een unieke scherpte en dieptewerking.

Beoordelingen

allard
Door: 07-08-2020

Perfect op maat

Daniel Van Beek
Door: 27-06-2020

Jammer dat ik er geen foto kan bijvoegen! De keukenspatwand in glas is zooo mooi !!! Past perfect, kleuren zijn prachtig ! Prachtige foto van soorten brood

Rik
Door: 25-05-2020

De gepersonaliseerde glasplaat in onze nieuwe keuken staat prachtig en is een perfecte match. Dankzij de zelfgekozen foto brengen we het vakantiegevoel steeds

Manuela Erharter
Door: 29-04-2020

Vielen lieben Dank für die Küchenrückwand, sehr sehr schön bin begeistertGeef je keuken een nieuwe look met een glazen fotowand

Vergeet keramische tegels! Een glazen foto achterwand is een veel originelere manier om je keuken te personaliseren. Of je nu enkel een spatwand nodig hebt voor achter het fornuis of de muur over de volledige breedte wenst te bedekken, onze glazen keukenachterwanden kan je in alle vormen en formaten bestellen. Uitsparingen nodig voor stopcontacten? Geen enkel probleem. Jij geeft aan waar ze precies moeten komen, wij leveren jouw keuken achterwand op maat.

Glazen keukenachterwanden: decoratief én functioneel

Onze foto keukenachterwanden zijn hittebestendig tot maar liefst 200 °C waardoor je ze zowel voor een elektrisch vuur als gasfornuis kan gebruiken. Het geharde glas heeft een hoge krasvastheid en is dus niet enkel decoratief maar ook functioneel. Je kan kiezen voor glas met een lichtgroene schijn of vrijwel kleurloos glas. Deze laatste optie is aan te raden voor zwart-wit keuken achterwanden of wanneer de gekozen foto veel witte delen bevat.

Keukenwand met prints van de allerhoogste kwaliteit

Om jouw keukenachterwand op maat te printen, maken wij gebruiken van het allerbeste materiaal en de allernieuwste technieken. Zo garanderen wij dat de intense kleuren en haarscherpe details van jouw foto behouden blijven. Je print wordt gedrukt op de achterzijde van de glazen keukenwand en daarna voorzien van een witte laag, wat een prachtig diepte-effect oplevert. Tot slot worden de randen van de foto achterwand professioneel gepolijst voor een feilloze afwerking.

Hang je glazen fotoachterwand zelf op

Een glazen foto achterwand is een eenvoudige manier om je keuken nieuw leven in te blazen. Je kan hem namelijk probleemloos aan de muur kleven met de optioneel meegeleverd lijm. Daarna dien je enkel nog de randen van je keukenachterwand bij te werken met hittebestendige silicone. Even laten drogen en klaar!

Talloze foto-ideeën voor jouw keukenachterwand

Versgebakken brood, kleurrijke cocktails, mediterraanse kruiden… sier je keukenachterwand met een foto die jouw liefde voor eten in de kijker zet. Of ga voor een weids panorama dat jou doet wegdromen naar meer exotische bestemmingen. En waarom geen inspirationele tekst op je glazen achterwand? Een motiverende spreuk of jouw favoriete quote die jou iedere dag herinnert aan wat belangrijk is. Zelf een origineel idee voor je glazen keukenwand? Laat het ons weten en wij kijken wat wij kunnen doen om jouw droom te realiseren.

Achterwand keuken, Glazen achterwand keuken, Spatwand keuken, Spatscherm keuken, Keuken achterwand design, Glazen keukenwand met print, Glazen spatwand keuken