Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?


De keuken is het hart van iedere woning. Personaliseer daarom je keuken zodat het een ruimte wordt waar je je helemaal thuis voelt en waar je mooie herinneringen met familie en vrienden maakt. Met een glazen fotoachterwand maak je op een eenvoudig en originele manier een gezellige plek van je keuken.
Een glazen achterwand is niet alleen een decoratief element in je keuken, hij beschermt ook de wand achter de spoelbak tegen opspattend water en die achter de kookplaat tegen vetspatten en hitte. Onze glazen keukenachterwanden zijn namelijk hittebestendig tot 200°C. In ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s vind je voor elke stijl en iedere sfeer een geschikte foto. Van panorama’s, bossen en dieren tot kruiden en ingrediënten.
Ontwerp je eigen keukenachterwand door het afdrukgebied te verslepen, de gewenste afmetingen in te voeren, de nodige uitsparingen aan te geven en het soort glas te kiezen. Je hebt de keuze tussen gehard glas met een lichte groene schijn of vrijwel kleurloos gehard glas. In beide gevallen wordt de foto op de achterzijde van het glas geprint. Zo ontstaan een unieke scherpte en dieptewerking.

Beoordelingen

allard
Door: 07-08-2020

Perfect op maat

Daniel Van Beek
Door: 27-06-2020

Jammer dat ik er geen foto kan bijvoegen! De keukenspatwand in glas is zooo mooi !!! Past perfect, kleuren zijn prachtig ! Prachtige foto van soorten brood

Rik
Door: 25-05-2020

De gepersonaliseerde glasplaat in onze nieuwe keuken staat prachtig en is een perfecte match. Dankzij de zelfgekozen foto brengen we het vakantiegevoel steeds

Manuela Erharter
Door: 29-04-2020

Vielen lieben Dank für die Küchenrückwand, sehr sehr schön bin begeistert