Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?


Met een deursticker geef je eender welke deur eenvoudig en snel een nieuwe look. Blaas een oude deur nieuw leven in of decoreer een van je binnendeuren op een originele manier. Van de woonkamer- tot de toiletdeur, voor elke ruimte is er een geschikte deursticker op maat van je interieur.
Laat je inspireren door de miljoenen kwaliteitsvolle foto’s uit ons ruime assortiment en kies een foto die bij jou en je interieur past. Je vindt er foto’s van watervallen, bossen, dieren, steden, natuurlandschappen en zo meer. Selecteer een deel van de foto door het afdrukgebied te verslepen en voer zelf de gewenste afmetingen in. We adviseren je om de deursticker iets groter te bestellen zodat hij gegarandeerd op je deur past. De overblijvende randen snij je na het kleven eenvoudig weg met een stanleymes.
Kleef de sticker nauwkeurig op de deur nadat je het oppervlak schoongemaakt hebt en de folie voorzichtig van de zelfklevende achterkant van de sticker gehaald hebt. Onze deurstickers zijn voorzien van een laminaatlaag die ze tegen vuil, water en fel zonlicht beschermt. Zo blijft je deursticker er als nieuw uitzien. Luchtbellen zijn tijdens het aanbrengen gemakkelijk te verwijderen dankzij de Rapid Air- technologie. Je deuren personaliseren met deurstickers zonder luchtbellen was nog nooit zo eenvoudig.

Beoordelingen

Jurgen Vanden Bon
Door: 19-05-2020

Ik bestelde reeds 2 maal bij Nikkel art. Een eerste bestelling was een sticker die netjes, snel afgeleverd werd, tevens de plaatsing was kinderspel door de

Betty
Door: 28-11-2019

goed verpakt, duidelijke handleiding, foto deurposter ziet er top uit.

PATRICK DE VYLDER
Door: 14-01-2019

Super mooie deurposter en mooi van kleur en goed verpakt in stevige kokker

marij wijnen
Door: 11-11-2017

gewoon af wat je ook besteld dikke plus punten