Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?


Gordijnen zijn een decoratieve en functionele afwerking van je interieur. Ze voegen een gezellige sfeer toe aan eender welke ruimte en houden nieuwsgierige blikken en fel zonlicht buiten. Met onze fotorolgordijnen op maat personaliseer je jouw binnenhuisinrichting op een eenvoudige manier.
Ontwerp je eigen fotorolgordijnen door in ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s die ene foto te kiezen die het best bij jou en je interieur past. Volg de meetinstructies op onze website en geef de gewenste afmetingen in. Bepaal zelf de afwerking van je fotorolgordijn: van het soort stof en montage tot de zijde waarop de foto geprint wordt.
Verduister de slaapkamer volledig met een fotorolgordijn van een verduisterende stof met daarop een prachtig bos of vintage wereldkaart. Decoreer de woonkamer en keuken met een fotorolgordijn van een lichtdoorlatende stof met een uniek panorama of bloemenpatroon op. Of geef je restaurant, hotel of handelszaak naamsbekendheid met een fotorolgordijn dat aan de buitenzijde bedrukt is met een foto in het thema van je zaak. Welke ruimte je ook wil opfleuren of verduisteren, met onze fotorolgordijnen op maat maak je je interieurdromen waar.

Beoordelingen

Hanne
Door: 23-03-2020

Rolgordijn besteld. Zeer tevreden! Vlotte communicatie met klantendienst. Erg mooi gordijn. Verduisterend aan achterzijde in donkergrijs materiaal. Prima! Blad

Yvon
Door: 12-03-2020

Prachtig fotorolgordijn. Goed verpakt verzonden.

Frida
Door: 24-08-2019

Onze laatste bestelling was een rolgordijn en ook die was absoluut perfect !!

Marc
Door: 09-08-2017

Snelle levering en mooi resultaat.