Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Nog hulp nodig?

Offer a gift card

  


Gordijnen zijn een decoratieve en functionele afwerking van je interieur. Ze voegen een gezellige sfeer toe aan eender welke ruimte en houden nieuwsgierige blikken en fel zonlicht buiten. Met onze fotorolgordijnen op maat personaliseer je jouw binnenhuisinrichting op een eenvoudige manier.
Ontwerp je eigen fotorolgordijnen door in ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s die ene foto te kiezen die het best bij jou en je interieur past. Volg de meetinstructies op onze website en geef de gewenste afmetingen in. Bepaal zelf de afwerking van je fotorolgordijn: van het soort stof en montage tot de zijde waarop de foto geprint wordt.
Verduister de slaapkamer volledig met een fotorolgordijn van een verduisterende stof met daarop een prachtig bos of vintage wereldkaart. Decoreer de woonkamer en keuken met een fotorolgordijn van een lichtdoorlatende stof met een uniek panorama of bloemenpatroon op. Of geef je restaurant, hotel of handelszaak naamsbekendheid met een fotorolgordijn dat aan de buitenzijde bedrukt is met een foto in het thema van je zaak. Welke ruimte je ook wil opfleuren of verduisteren, met onze fotorolgordijnen op maat maak je je interieurdromen waar.

Beoordelingen

Hanne
Door: 23-03-2020

Rolgordijn besteld. Zeer tevreden! Vlotte communicatie met klantendienst. Erg mooi gordijn. Verduisterend aan achterzijde in donkergrijs materiaal. Prima! Blad

Yvon
Door: 12-03-2020

Prachtig fotorolgordijn. Goed verpakt verzonden.

Frida
Door: 24-08-2019

Onze laatste bestelling was een rolgordijn en ook die was absoluut perfect !!

Marc
Door: 09-08-2017

Snelle levering en mooi resultaat.Fotorolgordijnen op maat bestellen

Heb je al eens gedacht aan fotogordijnen om je interieur te decoreren? De ideale oplossing voor ruimtes waarin er geen meer plaats is voor een kunstwerk aan je muren. Uitzicht op de Himalaya, Grand Canyon of Afrikaanse savanne; met een fotorolgordijn is alles mogelijk! Jij kiest het uitzicht, wij printen jouw fotogordijn op maat. Liever een rustgevend bos, klaterende watervallen of kleurrijke bloemen als rolgordijn? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij vinden vast en zeker een geschikte foto in onze online catalogus.

Licht doorlatende of verduisterende fotogordijnen?

Zoek je een fotogordijn om je leefruimtes van wat meer privacy te voorzien? Kies dan voor licht doorlatende rolgordijnen. De witte achterkant laat het zonlicht binnen maar houdt nieuwsgierige blikken buiten. Deze foto rolgordijnen zijn bijvoorbeeld een goede keuze voor de keuken, woonkamer of badkamer. Kortom, ruimtes waar je de inkijk wil beperken. Verduisterende rolgordijnen zijn dan weer aan te raden voor kamers waar het volledig donker moet zijn, zoals de slaapkamer. Het grijze blockout materiaal aan de achterzijde voorkomt dat jij ’s morgens door het zonlicht gewekt zal worden. Denk op voorhand dus goed na welke functie jouw foto rolgordijn moet vervullen.

Print aan de binnen- of buitenzijde van je fotogordijn

Je kan ervoor kiezen je foto aan de binnen- of buitenkant van je rolgordijn te laten drukken. Stel jezelf de vraag aan welke zijde de print zichtbaar moet zijn. Wil je je fotorolgordijn vanuit je interieur bewonderen? Ga dan voor een print aan de binnenzijde. Als je voor de licht doorlatende variant kiest, zal de print op je fotogordijn ook enigszins zichtbaar zijn langs de buitenzijde. Zeker wanneer je ’s avonds je interieur verlicht. Met een print aan de buitenkant, zal de foto op je rolgordijn daarentegen enkel zichtbaar zijn langs buiten. Dit is een interessante optie voor bijvoorbeeld restaurants, kappers, winkels of andere handelszaken. Met een fotogordijn in het thema van je zaak schep je niet enkel sfeer, maar weten voorbijgangers ook meteen wat je aanbiedt.

Hoe monteer ik mijn foto rolgordijn?

Tot slot moet je enkel nog de afmetingen van je fotogordijn doorgeven. Maar hoe meet je die dan? Alles hangt af van de manier waarop je je foto rolgordijn wil ophangen: op het raamkozijn, in het raamkozijn of met klemmontage. Selecteer de gewenste methode en gebruik de bijpassende meetinstructies om je fotogordijn op maat te bestellen. Eén foto over meerdere rolgordijnen spreiden? Dat kan ook! Vink de optie ‘meerdelige’ aan en kies het aantal rolgordijnen en de respectievelijke breedtes.

Foto op gordijn, Foto op rolgordijn, Rolgordijn met foto