Fotowanden Fotowanden Kerstroos

Fotowanden Kerstroos

Set van 2 foto’s op canvas en 2 foto’s op aluminium. Met deze winter- en kerstschilderijen zorg je net op tijd voor kerst voor een gezellige sfeer in huis! Hang ze op in je keuken of leefruimte voor een gezellig kerstinterieur. Of waarom geef je ze tijdens de feestdagen niet cadeau?

Foto op aluminium

Een foto op aluminium heeft een matte, stoere look. Aluminium is een stevig, licht materiaal dat de levendige kleuren en kleinste details van je foto intens doen stralen.

Foto op canvas

Bij een foto op canvas wordt de afbeelding op een kwaliteitsvol canvasdoek met een linnen structuur en zijdeglans finish geprint. Dankzij de superieure printkwaliteit worden de kleuren levensecht en de kleinste details haarscherp weergegeven.

Afmetingen

Wil je een van de foto’s liever in een ander formaat? Geen probleem! Met behulp van de blauwe knop kan je de afmetingen van ieder schilderij gemakkelijk wijzigen.

Verpakking

Alle wanddecoratie wordt verzonden in een verstevigde kartonnen verpakking op maat om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen.