☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 20.07

Poster Tulp - Fresh spring tulip flowers water drops Floral banner #135377875

Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© LiliGraphie
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw productProduct
Materiaal
2. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
3. Voeg een optie toe
Beschermend laminaat?
Enkel-/meervoudig
1
Enkel-/meervoudig
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
Aanpassen patroon dichtheid
0€
incl. btw0€
Toevoegen aan favorieten

Beoordelingen

Door: Jef Smits 19-05-2020
Product: Poster

Mooie foto, goed verpakt en goed aangekomen

Door: S. uit Nederland 01-05-2020
Product: Poster

Mijn complimenten voor wat betreft het leveren van topkwaliteit en uitstekende service! Drie keer poster bestellingen geplaatst, waarvan er inmiddels nu 2 zijn ontvangen. Ingelijst en wel werkelijk een aanwinst aan de muren. Daarom beveel ik dit bedrijf iedereen van harte aan!

Door: John Verkoyen 09-04-2020
Product: Poster

Voor mijn hobby een poster besteld waarop een prachtig paardenhoofd. Het is een pronkstuk in mijn collectie geworden. Ik ben zeer tevreden over de geleverde poster en de fantastisch snelle service van Nikkel-Art. Bedankt.

Selectieve focus

Selectieve focus Een foto kan worden gemaakt met behulp van selectieve focus. Dit betekent dat de focus wordt gelegd op het geselecteerde element in de foto, de rest wordt gezien als een achtergrond en zal ook wazig zijn na het afdrukken. Dit zien wij niet als afdrukfout omdat foto's op deze manier worden gemaakt.


Kwaliteit van Posters

Poster op maat De kwaliteit wordt gegarandeerd door de fantastische printer de Hp Latex 570 waarmee wij werken. We printen met ecologische inkt die voor een goede kwaliteit en bovendien duurzaamheid zorgt. Ook het papier waarvan wij gebruik maken is van hoogwaardige kwaliteit waardoor de levendige kleuren goed tot hun recht komen.

We printen op Foto Art Poster Papier - satijnpapier 200g - Het Foto Art papier is glad en dik en bestemd voor binnengebruik. Het is bedekt met een speciale laag waardoor het kleurenscala van de poster nog breder wordt. De maximale breedte van de poster bedraagt 150cm, lengte onbeperkt.Soortgelijke foto's