☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 06.07

Contourgesneden stickers

Ben je op zoek naar een unieke sticker? Kies dan uit 100 miljoen foto's en wij drukken elk motief in jouw gewenste grootte!

Stickers

Stickerset

De ideale manier om je muur, laptop, kast, koelkast, etc... te personaliseren
Verwijderbare, contour gesneden stickers
De stickers zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten
Gemakkelijk aan te brengen
3 mm witte rand rond elk ontwerp
Intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring
Een prachtig matte uitstraling
Hoge kwaliteit dankzij milieuvriendelijke HP latex printers
Productie in eigen huis

Profiteer van deze voordelen

Stickers per categorie

Contourgesneden stickers

Contourgesneden stickers Een sticker voor iedereen.
Personaliseer je interieur met verwijderbare en contourgesneden stickers. Kies uit een van de vele thema’s en kleef je favoriete sticker op eender welke gladde ondergrond. Van muren, deuren, ramen en kasten tot je laptop, koelkast, …

Het zit ’m in de details.
Onze stickers hebben een matte uitstraling en een witte rand van 3 mm langs de contouren van het design. Zo blijven de kleinste details behouden. Bovendien zijn onze stickers uv-bestendig. Ook in de volle zon blijft je sticker stralen.

Per stuk of per set.
Mix en match je favoriete stickers en fleur je interieur op. Je bepaalt zelf het aantal stickers. Ga voor een volledige set of kies uit een set de sticker die jij het mooist vindt. Maak het afdrukgebied groter of kleiner om de gewenste sticker te selecteren.

Op maat.
Bepaal zelf de afmetingen van je sticker door het afdrukgebied te verslepen of de gewenste maat in te voeren. Kies je voor een volledige set? De maat die je ingeeft, is de maat van het stickervel waaruit je stickers gesneden worden. De stickers zelf zijn dus kleiner en hebben een witte rand van 3 mm.

Kleven zonder luchtbellen.
Haal voorzichtig de folie van de achterkant van de sticker af en kleef de sticker op een perfect glad en schoon oppervlak. Verwijder bij het aanbrengen eenvoudig de luchtbellen dankzij de Rapid Air-technologie. Stickers kleven zonder luchtbellen was nog nooit zo eenvoudig.

Beoordelingen

Door: Jurgen Vanden Bon 19-05-2020
Product: Stickers

Ik bestelde reeds 2 maal bij Nikkel art. Een eerste bestelling was een sticker die netjes, snel afgeleverd werd, tevens de plaatsing was kinderspel door de goede kwalteit en dikte van papier. Een tweede bestelling was een canvas van 180 cm. Deze bestelling duurde iets langer maar ondanks de Covid 19 nog steeds netjes binnen de normale levertermijn. De aflevering was tot op de puntjes verzorgt en de Kwaliteit is voortreffelijk. Een dikke aanrader en ondertussen reeds veel complimenten gekregen en mensen doorgestuurd naar jullie website.

Door: Chantraine Cindy 15-05-2020
Product: Stickers

Al enige tijd dat ik bij jullie bestel en altijd een vlotte, snelle en vooral uitstekende afwerking en kwaliteit. Super Top!

Door: Katleen Van Loon 08-05-2020
Product: Stickers

Top service en -kwaliteit!!! Prachtig resultaat. Een aanrader

VerzendkostenProductietijdLevertijd
< 95€ - 5.99€
> 95€ - Gratis
3-5 werkdagen1 werkdag