Voorvertoning

Recente blogposts

Nog hulp nodig?

Offer a gift card

  


Laat je creativiteit de vrije loop en pimp je interieur met verwijderbare en contourgesneden stickers. Mix en match je favoriete stickers en kleef ze op eender welke gladde ondergrond. Van muren, deuren, ramen en kasten tot je laptop en koelkast. Contourgesneden stickers zijn de ideale wanddecoratie voor wie geen verfborstel of behangtafel wil bovenhalen, beschadigingen aan meubels wil verbergen, of een nieuwe, persoonlijke look wil creëren in het interieur.
Kies uit ons ruime assortiment de contourgesneden stickers die het best bij je passen. Selecteer een volledige set of pas het afdrukgebied aan voor een sticker naar keuze. De afmetingen bepaal je helemaal zelf door de gewenste maat in te voeren. Kies je voor een volledige set? De maat die je invoert, is de maat van het stickervel waaruit je stickers gesneden worden. De stickers zelf zijn dus kleiner en hebben een witte rand van 3 mm zodat alle details behouden blijven.
Decoreer de kinderkamer met kleurrijke contourgesneden stickers van draken, eenhoorns, apen, … En fleur je woonkamer, keuken of slaapkamer op met stickers van tropische planten, cactussen of vintage designs. Kies een perfect glad en schoon oppervlak uit en haal voorzichtig de folie van de achterkant van de sticker af. Kleef de sticker op een boekenplank, hoofdeind, nachtkastje of dakraam en verwijder eenvoudig de luchtbellen dankzij de Rapid Air-technologie. Je interieur personaliseren met stickers zonder luchtbellen was nog nooit zo eenvoudig.