Contourgesneden stickers
  • Profiteer van 30% korting op stickers
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Kies uit +100 miljoen foto’s
  • 100% maatwerk: precies op jouw maat
  • Zelfklevend vinyl met matte finish
  • Eenvoudig aanbrengen zonder luchtbellen
  • De gekozen vorm wordt rondom uitgesneden met een witte rand van 3mm
  • UV-bescherming tegen verkleuring
  • Haarscherpe details en levensechte kleuren
  • Klaar voor verzending binnen 3-5 werkdagen

Selecteer een foto & personaliseer je sticker

Dit zeggen onze klanten

De Ruyck Sarah
Door: 05-01-2021

Print op gehard glas laten maken voor de keuken. Heel mooie fotokwaliteit, afmetingen perfect juist, levering en verpakking onberispelijk. Zeer tevreden met de aankoop!
Muurstickers

Je muren opvrolijken zonder dat er ook maar een likje verf aan te pas komt? Dat kan met onze contourgesneden stickers! De vrolijke kleuren en figuurtjes van onze muurstickers staan bijvoorbeeld erg leuk in de babykamer. Je kleine spruit zal zich meteen thuis voelen. Roze wolkjes of schattige konijntjes als muursticker voor een meisjeskamer, gekke aapjes of coole raketten als muursticker voor een jongenskamer… in onze uitgebreide fotobibliotheek vind je voor elke kinderkamer een contour gesneden sticker op maat.

Kast stickers

Niet enkel muren, maar ook kasten kan je decoreren met gepersonaliseerde stickers. Denk bijvoorbeeld aan keukenkasten, boekenplanken, nachtkastjes of waarom niet het hoofdeinde van je bed? Je kan de afmetingen van onze contour gesneden stickers naar wens aanpassen dus je vindt voor ieder plekje wel een geschikte kast sticker.

Badkamer stickers

Onze contourgesneden stickers zijn waterbestendig dus leef je er gerust mee uit in de badkamer. Op de kastjes, achter de wastafel, op de spiegel of douchewand… kleef onze badkamer stickers waar je maar wil. Maak je geen zorgen over vuil of waterspatten; deze kan je eenvoudig weghalen met een zachte, vochtige doek.

Koelkast stickers

Zeg maar dag tegen die magneten! Koelkast stickers zijn het nieuwe ding. Ze nemen geen plaats in, zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen eenvoudig losgemaakt worden wanneer je toe bent aan iets nieuws. Eén grote koelkast sticker of een volledige sticker set? Verander het uitzicht van je keuken in 1-2-3 met onze uitgesneden stickers.

Laptop stickers

Laptops zijn tegenwoordig bijna een meubelstuk in onze woonkamers. Waarom zou je ze dan niet net zoveel aandacht geven als de rest van je interieur? Personaliseer je laptop cover met een contour gesneden sticker en wordt elke keer weer vrolijk wanneer je hem openslaat. Cadeautip: studenten zijn helemaal gek op laptop stickers. Ideetje voor die volgende verjaardag?

Auto stickers

Onze contourgesneden stickers zijn weerbestendig dus durf gerust verder kijken dan je interieur. Uitgesneden stickers zijn bijvoorbeeld een leuke manier om je wagen te personaliseren. Kleef eens een autosticker van je hobby, lievelingsdier of favoriete muziekband op de achterruit; de kinderen zullen er gek op zijn!