Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

In de buurt van een rivier is het prettig vertoeven. Het zonnetje schijnt, er waait een zacht windje, u hoort het kabbelende water van de rivier op de achtergrond en u ziet regelmatig dieren aan de rand van de rivier verschijnen. Om het verfrissende water te drinken of zich lekker te wassen in het koele water van de rivier. Komt u helemaal tot rust als u aan de rand van een rivier verblijft, maar is het helaas niet mogelijk om iedere week even een bezoekje te brengen aan uw favoriete rivier? Breng deze rivier dan in huis door wanddecoratie te bestellen bij Nikkel-Art.

Op deze pagina vindt u onze complete collectie met prachtige foto’s van verschillende rivieren. In Belgie en Nederland, maar ook in vele andere landen. Bekijk de afbeeldingen op deze pagina en selecteer uw favoriet. Deze foto kunt u vervolgens op een foto op plexiglas, foto op aluminium of stickers laten drukken. Wij zorgen ervoor dat u uw unieke wanddecoratie zo snel mogelijk in huis heeft. Zo kunt u op de korte termijn genieten van de ontspannende sfeer van een rivier, in uw eigen huis.

U kunt uw wanddecoratie van Nikkel-Art ophangen in de woonkamer, maar ook in de keuken, in de badkamer, in de hal of in de slaapkamer. Het is ook mogelijk mooie wanddecoratie te bestellen voor uw bedrijfspand.