Voorvertoning

Collecties

Ben je op zoek naar een Wandcirkels met een Vintage Poster?
Neem een kijkje in ons assortiment van Wandcirkels met een Vintage Poster online, kies je favoriete foto en wij printen deze in de gewenste maat!

Retro is helemaal hip. Ben je groot liefhebber van retro afbeeldingen met een nostalgische sfeer? Dan laat je een retro poster uit onze fotocollectie afdrukken. Alle posters op deze pagina hebben een retro sfeer en brengen je helemaal terug in de tijd. Je kan bijvoorbeeld een vintage poster met een nostalgische afbeelding van een schrijfmachine af laten drukken, maar ook een vintage poster met een afbeelding van een klassieke bus of een oude Cadillac. Door onze grote collectie vintage posters, vind je altijd wel een poster die bij je past en bovendien mooi bij je interieur aansluit.

Onze vintage posters worden altijd afgedrukt op materiaal naar keuze ( fotobehang, foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium, tuinposter, gordijnen ). Ook werken wij altijd met pastelkleuren bij het afdrukken van vintage posters. Door materiaal naar keuze en pastelkleuren te gebruiken bij het printen van jouw vintage poster, ademt je poster echt het verleden uit. Je bestelt een gloednieuwe poster, maar je krijgt een poster met vintage look en de bijbehorende nostalgische uitstraling. Wil je je interieur een unieke, ietwat nostalgische sfeer geven? Bekijk dan de vintage posters op deze pagina en bestel de poster die je wil gebruiken om jouw interieur meer sfeer te geven.

Filter

Type afbeelding
Mensen
Richting
Op kleur