Behangpapier

Behang
  • Behangpapier is een prachtig, glad en zeer stevig materiaal.
  • Digitale druktechnologie op basis van droge toners.
  • Superieure kwaliteit, levendige kleuren en haarscherpe details.
  • Geurloos, ecologisch en 100% veilig.
  • Het vliesbehang is non-woven, bevat geen pvc en weegt ca. 150 g/m².
  • Brandveiligheidsklasse conform de norm DIN EN 13501-1, B1.
  • Kan schoongemaakt worden met een vochtige microvezeldoek.
  • Eenvoudig te plaatsen behang met een baanbreedte van 48 cm.
  • Een afwasbare laminaatlaag beschermt tegen vuil, water, krassen en zonlicht.
Vliesbehang

Waarom kiezen voor behangpapier?

Kwaliteitsvol vliesbehang

Ons vliesbehang bestaat uit stevig non-woven materiaal dat glad aanvoelt. Het behang weegt 150 g/m², bevat geen pvc en kan indien nodig met een vochtige microvezeldoek afgestoft worden. Gebruik de aanbevolen lijm en volg de meegeleverde behanginstructies nauwkeurig op om te vermijden dat het vliesbehang krimpt wanneer het opdroogt.

Innovatieve printtechniek

Onze state-of-the-art printer met 1200 dpi resolutie verzekert een uitstekende afdrukkwaliteit. De intense kleuren en levensechte details van onze digitale prints doen het vliesbehang stralen. De droge toners zijn geurloos, ecologisch en 100% veilig voor kinderen alsook ruimtes waar voedsel geconsumeerd wordt. Een afwasbare laminaatlaag beschermt je gepersonaliseerd vliesbehang tegen vuil, water, krassen en verkleuring zodat je er jarenlang van kan genieten.

Behangrol
Behangpapier

Brandveilig vliesbehang

Ons vliesbehang voldoet aan de brandveiligheidsnorm DIN EN 13501-1, wat betekent dat het moeilijk ontvlambaar is en brandvertragend werkt. Je kan dus op je beide oren slapen met dit brandveilige behang in je slaapkamer. Of in welke ruimte dan ook.

Eenvoudig behangen

Ons vliesbehang wordt geleverd in handige banen van 48 cm breed en kan je eenvoudig in je eentje ophangen via de standaard behangtechniek. Met onze gedetailleerde behanginstructies wordt behangen kinderspel.

Behangpapier op maat

In onze online catalogus vind je het perfecte patroon voor iedere ruimte en stijl. Onze patronen zijn ontworpen door professionals waardoor jij zeker bent van een uitstekende afdrukkwaliteit. Zelfs de kleinste details zullen haarscherp geprint worden. In de bewerkingstool kan je de patroondichtheid bovendien aanpassen naargelang je smaak.

Onze patronen zijn steeds aansluitend, wat betekent dat je de patronen op gelijke hoogte naast elkaar kan plakken en dus geen rekening dient te houden met verspringingen. De patroonherhaling geeft aan hoe hoog het patroon is. De behangrollen zijn beschikbaar in 10, 20 of 40 m. Bestel liever 1 grote rol dan 2 korte stukken om overschot te beperken.

Speciaal project of eigen creatie? Aarzel niet om ons te contacteren, wij kijken graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Behangpapier