Menu

Latest posts

7 x fotodecoratie met voertuigen in je interieur

 

Bij foto’s van voertuigen denk je waarschijnlijk niet meteen aan je interieur of aan wanddecoratie. Toch kunnen voertuigen soms stoere, avontuurlijke, spectaculaire of gewoon erg mooie beelden opleveren voor in je interieur. In deze blog tonen we je hoe. Wat dacht je van een poster met een stoere, blinkende motorfiets voor in de kamer van je tiener? Of een Cubaanse oldtimer in prachtige kleuren op canvas voor in de living? Kijk snel verder en ontdek hoe voertuigen je interieur meer karakter kunnen geven!


Foto op Canvas Oude rode Chevrolet-auto geparkeerd in een straat van havana

1. Een Cubaanse oldtimer op canvas voor in de living

Als je ooit de kans hebt gehad om naar Cuba te reizen en in Havana rond te struinen, is een beeld zoals deze je vast wel bekend. In de straten vind je een bonte mix van klassieke oldtimers in de allermooiste kleuren. Met een Cubaanse oldtimer op canvas aan de muur, kan je ook van thuis uit iedere dag van die authentieke, kleurrijke schoonheid genieten. Hang heb op een lege plek in je living en geef je interieur in één klap meer persoonlijkheid.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Cubaanse oldtimers


Fotobehang Landbouwtractor ploegen en spuiten op het veld

2. Een tractor op het veld op fotobehang voor de eetkamer

Ben je al van jongs af aan geboeid door alles wat er gebeurt in de landbouwwereld? Of ben je ermee opgegroeid en is jouw landbouwbedrijf jouw levenswerk? Dan weet je de charme van een tractor of trekker vast als geen ander te appreciëren. Verzilver die passie in je interieur met een spectaculaire accentmuur met fotobehang van een tractor. Van de grootste, nieuwste modellen tot het oudste, kleinste trekkertje dat pure nostalgie oproept; met een tractor op fotobehang heb je een bijzondere eyecatcher en krijgt je interieur op slag meer persoonlijkheid!


Ontdek de collectie Fotobehang Tractor


Keuken foto achterwand vintage nautisch detail van een stuurwiel van een schip voor de zee bij zonsondergang

3. Een glazen achterwand van met het roer van een schip in je keuken

Een maritiem of nautisch interieur is al jaren een klassieker in interieurland. En met reden! De tijdloze woonstijl met veel witte kleuren en houten accenten is fris, charmant en zorgt voor een ontspannen vakantiegevoel. Wil je de nautische stijl doortrekken naar de keuken, maar heb je niet veel plaats voor decoratie? Dan is een glazen keuken achterwand met foto van een schip een oplossing. Het beschermt je keukenmuren, neemt geen plaats in beslag en geeft je keuken een frisse, nautische sfeer.


Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Schip


Foto op geborsteld aluminium 1967 Mustang vintage muscle car

4. Een oldtimer op geborsteld aluminium voor de woonkamer

Oude liefde roest niet zeggen ze wel eens, en dat geldt zeker voor oldtimers. De symathieke Italiaanse Fiat 500, het wereldberoemd Volkswagen busje of een sportieve Mustang? Wat je favoriete model ook is, elke oldtimer heeft zijn eigen charmante, iconische look. Met een oldtimer op geborsteld aluminium haal je ook een prachtig, vintage kunstwerk in huis met een koele uitstraling. Het geborstelde aluminium zorgt voor een speciale metallic look en past perfect in een modern, industrieel of landelijk interieur met donkere kleuren.


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Oldtimers


Poster Stijlvolle motorfiets op de weg

5. Een poster met motor voor de kamer van je tiener

Een motor geeft je het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur. Heerst er een ware biker in jou? Of heb je een jonge scooterfanaat in huis? Personaliseer je muren dan met een motor poster. Hang hem in je bureau, je hobbykamer, je fitnesskamer of koop hem voor de kamer van je tiener en geniet van die bruisende adrenaline, iedere keer als je ernaar kijkt. Onze motor posters hebben een glanzende look en worden geprint met UV-bestendige inkt op papier van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor gaan ze jaren mee!


Ontdek de collectie Poster Motorfiets


Foto op Plexiglas oud vliegtuig

6. Een oud vliegtuig op plexiglas voor in de hal

Oude vliegtuigen hebben iets bijzonders. Het zijn vaak indrukwekkende machines met een bijzondere, robuuste, vintage uitstraling. Dit oud oorlogsvliegtuig bijvoorbeeld, doet je gedachten meteen afdwalen naar heldhaftige oorlogsverhalen uit vervlogen tijden. Met een foto op plexiglas van een oud vliegtuig aan de muur krijgt je interieur dan ook meteen een intrigerende sfeer. Hang je oud vliegtuig op plexiglas bijvoorbeeld in de inkomhal en creëer een indrukwekkende entree. De hoogglans finish van het plexiglas geeft de foto een luxueuze look en doet de kleuren extra stralen.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Vliegtuig


Wandcirkels Civiele helikopter

7. Een wandcirkel met foto van een helikopter voor in je leefruimte

De helikopter: nog steeds een van de meest fascinerende luchtvaarttuigen die er zijn. Stilhangen, rond zijn as draaien, bijna overal landen, vliegen in extreme omstandigheden… een helikopter kan het allemaal. En dan hebben we het nog niet over de prachtige uitzichten tijdens zo’n helikoptervlucht. Wil je je interieur wat meer karakter geven en heb je nog een lege plek aan de muur? Dan is een ronde wandcirkel met helikopter foto misschien wel iets voor jou. Of je nu een piloot bent of gewoon een echte avonturier, met een wandcirkel met helikopter leg je een stukje van je persoonlijkheid in je interieur en krijgt de kamer een frisse, hippe uitstraling.


Ontdek de collectie Wandcirkels Helikopter

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia