Menu

Latest posts

Foto op plexiglas antireflex

 

Foto op plexiglas antireflex

Heb je een mooie foto die je een bijzondere plaats in je interieur wil geven? Dan kun je jouw foto laten drukken op plexiglas. Plexiglas is een dun en kwalitatief hoogwaardige materiaalsoort die uitermate geschikt is voor het bedrukken met een bijzondere foto. Zet je jouw foto op plexiglas, dan krijg je een museum kwaliteit schilderij die je in je woning op kunt hangen. Door een foto op plexiglas te laten drukken, word je altijd herinnerd aan het bijzondere moment dat op de foto wordt afgebeeld. Je trouwerij, de geboorte van je kind of die ene bijzondere vakantie: je ziet het iedere dag weer voorbij komen door jouw foto op plexiglas.

Foto op Plexiglas anti reflex
Uiteraard kun je helemaal zelf kiezen welke foto op plexiglas gedrukt moet worden. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is dat het om een duidelijke foto moet gaan. Is de foto te vaag, dan is het resultaat helaas niet zo mooi en dit wil je uiteraard voorkomen. Kies daarom altijd voor een scherpe foto die eenvoudig afgedrukt kan worden en je weet zeker dat het resultaat geweldig is.

Foto op plexiglas antireflex: een foto met matte afwerking

Bij het drukken van een foto op plexiglas, kun je zelf kiezen of je de foto op glanzend plexiglas wil laten drukken of toch liever investeert in een foto op mat plexiglas. Kies je voor een foto op mat of antireflex plexiglas, dan weet je zeker dat jouw schilderij niet ‘weerkaatst’. Dit betekent dat je alleen de foto ziet als je naar het schilderij aan de wand kijkt en niet afgeleid wordt door weerkaatsing of te veel glans. Vind je het juist mooi als een foto glanst, dan kies je wel voor foto op plexiglas met glans.

Foto op plexiglas antireflex
Het enige wat je hoeft te doen om jouw favoriete foto op plexiglas antireflex te laten drukken, is het raadplegen van Nikkel-art.be. Je geeft aan welke foto je wil laten drukken, je stuurt de bestanden toe en je geeft aan hoe de foto precies gedrukt moet worden. Hierbij kies je voor een formaat, maar kies je ook hoe dik het plexiglas moet worden en of het om glanzend of antireflex plexiglas moet gaan. Heb je alles doorgegeven, dan zorgt Nikkel-art.be ervoor dat jouw foto op de juiste manier afgedrukt wordt.

Druk direct jouw favoriete foto op plexiglas antireflex

Wil jij ook een foto op plexiglas laten drukken? Wacht dan niet langer en leg jouw bijzondere moment op kwalitatief hoogwaardig plexiglas antireflex vast. Nikkel-art.be helpt je graag om jouw perfecte schilderij van plexiglas te drukken.

Foto op plexiglas

 
Posted in: Wooninspiratie