Menu

Latest posts

Landschap op aluminium: welke sfeer kies jij?

 

Op zoek naar een sfeervol schilderij om die kale muur te verfraaien? Ga dan voor een landschap foto op aluminium. Wij zetten speciaal voor jou de mooiste plaatjes op een rij zodat jij alleen nog maar je favoriet hoeft uit te kiezen. Van mistige naaldbossen tot zonovergoten stranden, aluminium landschappen zijn er in alle kleuren en formaten. Weet je niet goed welk landschap heb best bij je interieur past? Stel jezelf dan de vraag welke sfeer je schilderij moet uitstralen en kies vervolgens een aluminium landschap dat het gewenste effect creëert.

Foto op Aluminium kristalhelder water en houten pad. Plitvicemeren, Kroatië

Aluminium landschappen die voor rust zorgen

Is thuis voor jou de plek bij uitstek om helemaal tot rust te komen? Haal dan een prachtig natuurbeeld in huis met een aluminium landschap dat een lekker ontspannen sfeertje schept. Serene taferelen als een idyllisch bergmeertje of nachtelijke sterrenhemel geven jou die adempauze waar jij na een lange werkdag zo naar snakt. Aluminium landschappen met ingetogen kleuren en harmonieuze composities creëren mentale rust en zijn daarom de perfecte achtergrond voor jouw dagelijks relax momentje.

Foto op Aluminium Riffelsee is een alpien meer boven de stad Zermatt in het kanton Wallis, Zwitserland

Aluminium landschappen die energie geven

Ken je van die interieurs die pure levenslust uitstralen? Je zet er één voet binnen en krijgt meteen zin om allerlei dingen te gaan doen. Er zijn twee zaken die zulke ruimtes gemeen hebben: kleur en dynamiek. Wil jij eenzelfde effect creëren in jouw woning? Decoreer je muren dan met een landschap op aluminium waar pit en beweging in zit, en voel hoe positieve energie de ruimte vult. Denk bijvoorbeeld aan een aluminium foto van het Noorderlicht of een woeste oceaan. Kortom, landschappen met een dramatisch kantje.

Foto op Aluminium Aurora Borealis weerspiegeld tussen twee fjorden in Tromsø

Aluminium landschappen die warmte creëren

Draait een woning voor jou vooral om gezelligheid? Kies dan voor een aluminium landschap foto met een warm kleurenpalet, zoals roestbruine rotsen, desolate woestijnlandschappen of een bos in volle herfstpracht. De weelderige kleuren doen jouw interieur baden in een knusse en huiselijke sfeer, en zullen dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze aluminium platen jarenlang als nieuw blijven stralen.

Foto op Aluminium woestijn van namib met oranje duinen

Foto op Aluminium Herfstbos

FOTO OP ALUMINIUM LANDSCHAP


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze pagina met aluminium inspiraties.

 
Posted in: Wooninspiratie