Menu

Latest posts

Zwart-wit foto op plexiglas: ontdek de bestsellers

 

Wil je een exclusief kunstwerk aan de muur hangen maar weet je niet goed wat kiezen? Met een zwart-wit foto op plexiglas zit je altijd goed. Plexiglas staat bekend om zijn superieure beeldkwaliteit waardoor zelfs de allerkleinste details van je foto haarscherp afgebeeld worden. Daarbovenop zal je zwart-wit foto op plexiglas een adembenemend diepte-effect vertonen. Ga voor hoogglans plexiglas als je de luxueuze uitstraling van je schilderij wil benadrukken. Mat plexiglas is dan weer zeer geschikt als je lichtreflectie wenst te vermijden. Welke afwerking je ook kiest, een zwart-wit foto op plexiglas zal gegarandeerd hoofden doen draaien. Accentueer de strakke look van je kunstwerk door te kiezen voor een onzichtbaar luxe frame als ophangsysteem. Hierbij wordt op de achterkant van het schilderij een aluminium kader aangebracht, waardoor je zwart-wit foto op plexiglas aan de muur lijkt te zweven. Precies zoals in een kunstgalerij.

Foto op Plexiglas Leeuw portret

Zwart-wit foto op plexiglas voor elke interieurstijl

Met een zwart-wit foto op plexiglas kan je alle kanten uit. Of je nu op zoek bent naar een uniek kunstwerk om je kantoor aan te kleden of een intiem familieportret met eigen foto om je woning te personaliseren, een zwart-wit foto op plexiglas staat altijd chique. Een zwart-wit foto op plexiglas wordt vaak geassocieerd met moderne interieurs, maar dankzij de vele personalisatie mogelijkheden kan je ze aanpassen aan eender welke interieurstijl. Zowel qua vorm als formaat kan je naar hartenlust experimenteren. Van mini formaatjes tot een zwart-wit foto op plexiglas van wel 300 x 200 cm groot; kies het formaat dat het best bij jou past. Sinds kort hebben we naast rechthoekige schilderijen ook plexiglas wandcirkels in ons aanbod. Of wat dacht je van plexiglas hexagons? De ideale manier om een gepersonaliseerde fotowand te creëren die je kan blijven uitbreiden.

Upload jouw foto en maak jouw sfeervolle decoratie

Zwart-wit foto op plexiglas: tijdloze bestsellers

Wil je je interieur decoreren met een zwart-wit foto op plexiglas maar kan je moeilijk kiezen tussen de vele prachtige designs in onze online catalogus? Wij geven je graag enkele ideeën. In onze lijst van foto op plexiglas bestellers staan dieren met stip op één. Vooral wilde exoten als leeuwen, tijgers of zebra’s vliegen de deur uit. Ben je eerder te vinden voor urban art? Dan zal een zwart-wit foto op plexiglas van de New Yorkse skyline je vast en zeker kunnen bekoren. Of eender welke wereldstad je leuk vindt. Zwart-wit vrouwenportretten doen het ook goed op plexiglas. Zeker wanneer je voor een close-up kiest, is het effect ronduit indrukwekkend. Voor meer ideeën verwijzen we je graag door naar onze inspiratiepagina. Daar vind je talloze voorbeelden om je interieur op te smukken met een zwart-wit foto op plexiglas.

Foto op Plexiglas New York City bij nacht in zwart-wit

ZWART WIT FOTO OP PLEXIGLAS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze foto op plexiglas inspiraties.

 
Posted in: Wooninspiratie, Trends

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia