Menu

Latest posts

Top 20 canvas foto decoratie

 

Een foto op canvas: de ultieme klassieker onder de wanddecoratie. Canvas wanddecoratie is niet alleen al jaren populair, dit type wanddecoratie gaat ook jarenlang mee. Tijdloos én duurzaam dus. Een foto op canvas kan variëren van een klein en charmant tot een grootse eyecatcher en het beste is dat je het eenvoudig op elk type muur kan ophangen: het enige dat je nodig hebt is een paar haakjes en pluggen in de muur, en je bent klaar! In ons ruime foto assortiment vind je heel wat kwaliteitsvolle foto’s, illustraties en afbeeldingen om op canvas in een formaat naar keuze te bestellen. Geen tijd om zelf op zoek te gaan naar een mooie foto om op canvas te laten drukken? Hieronder kan je een selectie van 20 prachtige soorten foto’s op canvas bekijken die je in onze webshop kan terugvinden. Stuk voor stuk sfeervol, tijdloos en bijzonder. Laat je inspireren en bestel je op maat gemaakte foto op canvas vandaag nog!


1. Foto op canvas Schotse hooglander

Haal de rustieke charme van het Schotse platteland in huis met een foto op canvas van een Schotse hooglander. Dit fotogenieke beest heeft een ietsje ruige, maar vriendelijke uitstraling. Perfect om een uitnodigende omgeving te creëeren waar rust en authenticiteit centraal staan. Of je nu gaat voor een gekleurd of een zwart-wit foto van een Schotse hooglander, een Schotse hooglander op canvas is altijd een pareltje.

Foto op Canvas Schotse hooglanders in het bos

Foto op Canvas Prachtige gehoornde Schotse Hooglanders genietend van de zonsopgang op een bevroren weide in de Italiaanse Dolomieten

Foto op Canvas Schotse hooglanders (Bos taurus) in portret voor donkere achtergrond


2. Foto op canvas Olifant

Olifanten zijn een van de meest geliefde dieren van natuurfotografen. De grootse omvang van het dier in contrast met zijn zachtaardige karakter geeft het beest een prachtige uitstraling. Met een foto op canvas van een olifant haal de die prachtige uitstraling gewoon naar je interieur. Een bijzondere blikvanger die elke kamer een stuk meer charme geeft.

Foto op Canvas Lopende olifant


3. Foto op canvas Leeuw

De leeuw, de koning van het dierenrijk, is een trots dat zelfvertrouwen en warmte uitstraalt. Met zijn gouden manen en warme blik kan dat ook niet anders. Verrijk je interieur met zo’n warme sfeer door middel van een foto op canvas van een leeuw. Een waar kunstwerk dat iedere kamer in het huis meteen een stuk meer karakter geeft.

Foto op Canvas portret van een leeuw

Foto op Canvas portret van een leeuw


4. Foto op canvas Hert

Wil je je interieur een landelijke uitstraling geven? Dan is een foto op canvas van een hert ideaal. Herten komen veel voor in bossen en wouden in Europa, Zuid-Amerika en Azië. Een werelds dier dus met elegante uitstraling. Hun gewei wordt vaak gebruikt om aan de muur te hangen als jachttroffee. Zie jij dit dier toch ook liever levend rondhupelen in de natuur? Ga dan voor de modernere variant en kies voor een foto van een hert op canvas.

Foto op Canvas Rothirsch

Foto op Canvas Edelherten in de ochtendzon

Foto op Canvas Edelhertenportret met zwarte achtergrond

Foto op Canvas Herten badend in zonnestralen

Zoals je ziet is het dierenrijk vaak een grote inspiratiebron van fotografen en interieurdesigners. Niet alleen Schotse hooglanders, olifanten, leeuwen of herten, maar ook andere dieren zoals luipaarden en flamingo’s doen het bijzonder goed als canvas wanddecoratie. Benieuwd naar onze meestverkochte dieren foto’s?

Neem dan zeker een kijkje in de collectie: Foto op canvas Bestsellers Dieren.


5. Foto op canvas Bossen

Hou je er ook zo van lange wandelingen in het bos? De rust en sereniteit van de natuur in huis halen, dat doe je best met een foto op canvas van bossen. In de collectie Foto op canvas Bossen vind je de mooiste plaatjes van boslandschappen. Je kan gaan voor een foto op canvas van een zomers groen bos met bloemen in volle bloei. Maar ook een herfstig boslandschap met stralen van warm zonlicht. Wat je ook kiest, een foto van een bos op canvas geeft je interieur gegarandeerd een natuurlijke en rustgevende uitstraling.

Foto op Canvas Prachtig bos

Foto op Canvas Idyllisch bos met een beekje en zon


6. Foto op canvas Mistig bos

Naast een foto op canvas met bossen is de collectie foto op canvas met Mistig bos een absolute bestseller. In deze collectie zie je foto’s van bossen omhuld met mist aan een meer, op bergen of in een vallei. De mist zorgt voor een mysterieuze, maar sprookjesachtige sfeer.

Foto op Canvas Zonsopgang, Jaworzyna Krynicka, Beskid Sądecki, Klein-Polen


7. Foto op canvas Watervallen

Een foto op canvas met watervallen is precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een kleurrijke, maar rustgevende toevoeging aan je interieur. In de collectie Foto op canvas Watervallen vind je heel wat idyllische landschappen met watervallen van overal ter wereld. Perfect om die ene lege plek in de badkamer, slaapkamer of werkruimte aan te kleden.

Foto op Canvas Prachtige waterval met regenbogen in diep bos op nationaal par


8. Foto op canvas Noordzee Nederland

Er zijn prachtige tropsiche stranden te vinden in exotische oorden, maar de mooiste, ruige stranden vind je toch wel aan de Noorzee in Nederland. Verblijf je graag in de buurt van de Noordzee, om lekker tot rust te komen aan het strand of in het koele water van deze ruige zee? Haal dat heerlijke ontspannen gevoel dan naar je thuis met een foto op canvas van Noorzee Nederland. Liever een foto van een meer tropisch strand? Of een specifiek strand waar je ooit op vakantie bent geweest? Bekijk dan de pagina Foto op canvas Strand en ontdek de verschillende collecties met strand foto’s die je op canvas op maat kan laten drukken.

Foto op Canvas Zonsondergang aan de Baltische Zee

Foto op Canvas Zonsondergang op het duinstrand

Foto op Canvas Zandduinen op het strand bij zonsondergang

Een mooi landschap is ideaal om een ontspannende omgeving te creëreen. Naast foto’s op canvas van bossen, watervallen en de Noorzee hebben we nog heel wat andere landschappen om op canvas te laten drukken. Die vind je op de pagina Foto op canvas Landschap. De mooiste en populairste landschapsfoto’s?

Kijk dan eens naar de collectie: Foto’s op canvas Bestsellers Landschappen.


9. Foto op Canvas Wereldkaart

Of je nu een echte globetrotter bent of gewoon erg avontuurlijk aangelegd, een foto op canvas van een wereldkaart is perfect om jouw wereldse spirit te weerspiegelen in je interieur. In de collectie Foto op Canvas Wereldkaart vind je wereldkaarten in allerlei kleuren en stijlen, van gedetailleerde geografische kaarten tot vintage wereldkaarten en wereldkaarten voor de kinderkamer, perfect om op canvas te laten drukken in een formaat naar keuze.

Foto op Canvas Wereldkaart Vintage politiek - gedetailleerde vectorillustratie - lagen


10. Foto op canvas Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge is één van de meest bekende symbolen van San Francisco en Californië. De prachtige rode hangbrug, die tot één van zeven moderne wereldwonderen behoort, werd gebouwd in de jaren ’30. Ben je fan van Californië of wil je je interieur gewoon een moderne eyecatcher geven met een vleugje kleur? Dan is een foto van de Golden Gate Bridge ideaal.

Foto op Canvas De Golden Gate Bridge bij zonsondergang, San Francisco, CA


11. Foto op canvas Brooklyn Bridge

Op zoek naar een manier om je interieur een tijdloze industriële uitstraling te geven? Hang dan een foto van de Brooklyn Bridge op canvas tegen de muur. Met een foto op canvas van de Brooklyn Bridge heb je een iconisch kunstwerk in huis waar je waren plezier van hebt. Ook als New York je hart gesloten heeft, is een foto op canvas van de Brooklyn Bridge een leuke aanwinst voor je interieur.

Foto op Canvas Brooklyn brug van New York City

Op zoek naar een andere brug om je interieur mee te verfraaien? De Eramusbrug in Rotterdam bijvoorbeeld, de Tower Bridge in Londen of de Pont Alexandre III in Parijs? Check dan zeker de pagina Foto op Canvas Bruggen.


12. Foto op canvas Lavendel

Een foto op canvas van lavendel is ideaal om de sfeer van de Provence in huis te halen. Kan je de heerlijke lavendelgeur al ruiken? Op de pagina Foto op canvas Lavendel vind je prachtige lavendel landschappen, maar ook charmante close-ups van bosjes lavendel. Hang deze op een lege plek aan de muur en geef de ruimte instant meer kleur sfeer.

Foto op Canvas Prachtig landschap met lavendelveld bij zonsopgang


13. Foto op canvas Klaprozen

Klaprozen zijn prachtige rode bloemen die vaak groeien in het wild. Een foto op canvas van klaprozen geeft je interieur instant een zomers gevoel. Ga voor een close-up van enkele klaprozen of een dromerig klaprozenveld. Wat je ook kiest, je foto op canvas van klaprozen zal hoe dan ook de hele kamer opfleuren.

Foto op Canvas klaproosrood

Foto op Canvas Verbazingwekkend mooie veelheid van klaprozen die groeien in een tarweveld bij zonsopgang met dauwdruppels

Bloemen op canvas in je interieur is altijd een goed idee. Benieuwd naar onze andere collecties bloemen op canvas?

Kies hier je favoriet: Foto op canvas Flora.


14. Foto op canvas Aquarel portret

Ben je meer liefhebber van schiderijen? Ga voor de look en feel van een echt schilderij met een foto op canvas met Aquarel Portret. In de collectie Foto op canvas Aquarel portret vind je prachtige aquarel tekeningen, voornamelijk van vrouwen, die je interieur stuk voor stuk een kunstzinnige vrouwelijke charme kunnen geven.

Foto op Canvas Mooi vrouwengezicht. aquarel illustratie


15. Foto op canvas Vrouwen

De volgende in het rijtje is een foto op canvas met Vrouwen. Deze kunstzinnige foto’s behoren tot de meest populaire collectie van de hele webshop. Een foto op canvas uit deze collectie voegt vleugje vrouwelijke en mysterieuze schoonheid toe aan je interieur. Niet alleen goed om je woning mee aan te kleden, ook in een schoonheidssalon of kapperszaak komen deze pareltjes goed tot hun recht.

Foto op Canvas Vrouw met gouden accenten


16. Foto op canvas Bestsellers thema

Deze prachtige sfeerfoto op canvas toont je enkele jonge boeddhistische monniken met rode paraplu’s die door een gangpad lopen. Hang deze foto op canvas op in je woonkamer en de ruimte krijgt meteen een inspirerende en wereldse uitstraling. Deze foto komt uit de collectie Foto op canvas Bestsellers thema, waar je een verzameling kan terugvinden van de meest populaire en bestverkochte foto’s uit de hoofdcollectie Thema.

Foto op Canvas De jongens van boeddhistische monniken


17. Foto op canvas Hete pepers

Een foto op canvas van een hete peper tegen de muur, meer heb je niet nodig om je interieur meer pit te geven! Hang deze op in de keuken of eetkamer of eender waar er meer nood is aan kleur. Wist je trouwens dat rood een kleur is die de eetlust opwekt? Met een foto op canvas van hete pepers tegen de muur gaat dat bord spaghetti dus nóg lekkerder smaken!

Foto op Canvas Roodgloeiende peperoni


18. Foto op canvas Aroma

Een foto op canvas met Aroma is perfect om je keuken of restaurant mee aan te kleden. De collectie Foto op canvas Aroma staat vol kleurrijke foto’s van aromatische kruiden en specerijen die de ruimte een kleurrijke en smakelijke uitstraling geven. Kies je favoriet en personaliseer zodat die perfect in je interieur past.

Foto op Canvas Diverse kruiden en specerijen


19. Foto op canvas Amsterdam

Amsterdam, een wereldstad vol karakter en authenticiteit. Ben je grote fan van Amsterdam en wil je een kenmerkend beeld van de Nederlandse hoofdstad in je interieur? Dan is een foto op canvas van Amsterdam een uitstekende keuze. De sfeervolle grachten in het historische centrum met prachtige huizen en straatjes, vormen het perfecte plaatje om je woning een authentieke sfeer.

Foto op Canvas Amsterdam bij nacht


20. Foto op canvas Zuid-Afrika

Zuid-afrika is een land met prachtige wilde natuur en een indrukwekkend cultureel verleden. Iedereen die ooit naar Zuid-Afrika op reis is geweest, kan dat beamen. Ben je ooit in Zuid-Afrika geweest of is het je droom om daar ooit naartoe te reizen? Laat dat zien in je interieur met een foto op canvas van Zuid-Afrika.

Foto op Canvas familie van olifanten

KOOP HIER JE FOTO OP CANVAS


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia