Zelfklevend fotobehang

Fotobehang lavendel
  • Zelfklevend fotobehang is een prachtig, glad en zeer stevig materiaal.
  • De intense matte kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring.
  • Het is bestand tegen krassen.
  • Beschikbaar als rechthoekige of ronde vorm.
  • Het fotobehang is non-woven, bevat PVC en weegt ca. 100 micron.
  • Geen lijm nodig: een zijde is voorzien van een zelfklevende laag.
  • Met een zachte droge doek schoonmaken indien nodig.
  • Makkelijk behangen: verwijder de folie aan de achterzijde en kleef het behang tegen de muur.
  • Elke baan fotobehang wordt professioneel bijgesneden en heeft overlapstrook van 8 mm.
  • Wanneer de breedte van het vlies fotobehang bv. 260 cm bedraagt, dan zal het fotobehang op maat uit twee identieke delen van 130 cm bestaan.
Zelfklevend Fotobehang New York

Wat is zelfklevend fotobehang

Kwaliteitsvol zelfklevend fotobehang

Ons zelfklevende fotobehang op maat bestaat uit non-woven materiaal zonder pvc, weegt 100 micron en kan, indien nodig, met een zachte, droge doek afgestoft worden. Dit milieuvriendelijke fotobehang heeft een zelfklevende laag aan een zijde van het behang. Je hebt dus geen lijm nodig om je interieur te decoreren met dit krasbestendige fotobehang met een matte afwerking.

Intense kleuren blijven behouden

De kleuren op de foto zijn de kleuren op het fotobehang. Want dankzij een hoogwaardige printtechniek blijven alle kleuren gegarandeerd behouden op het kwaliteitsvolle behang. En dat voor vele jaren want de intense kleuren van deze wanddecoratie zijn beschermd tegen verkleuring.

Fotobehang bos
Fotobehang voor kinderkamer

Makkelijk behangen zonder lijm

Je brengt het professioneel bijgesneden zelfklevende fotobehang probleemloos aan op een schone, stofvrije en gladde wand. En dat zonder lijm. Verwijder de folie beetje bij beetje van de zelfklevende laag aan de achterzijde van het fotobehang. Kleef het behang voorzichtig tegen de muur en houd daarbij rekening met een overlapstrook van 8 mm. Ga nauwkeurig te werk voor een professioneel resultaat.

Zelfklevend fotobehang op maat

Zelfklevend fotobehang op maat, dat betekent dat elke foto uit ons assortiment op maat gemaakt kan worden. Hoe klein of hoe groot je het fotobehang ook wenst. De enige limiet is de grootte van je muren.

Wanneer je een foto uit ons ruime assortiment kiest, houd je best in je achterhoofd dat de geselecteerde afbeelding vergroot zal worden in verhouding tot de grootte van je muur. Dat betekent dat elk element van de foto mee vergroot wordt.

Fotobehang molen
Fotobehang hexagon

Zelfs de kleinste details van de foto worden vergroot en zijn duidelijk zichtbaar op je fotobehang. Bij het kiezen van een foto houd je er dus best rekening mee dat de foto een vergroting is die vanop een geschikte afstand bekeken moet worden.

Wij bieden een uitstekende afdrukkwaliteit aan en maken gebruiken van ecologische en de beste materialen. De 100 miljoen prachtige foto’s uit ons assortiment werden door professionals gemaakt. Dat je een foto van topkwaliteit krijgt, kunnen wij garanderen. Wij kunnen echter niet garanderen dat de vergrootte details op het fotobehang de werkelijke grootte behouden.

Wens je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.