tot 30% Korting - Alleen tot 20.04
/ Korting al geactiveerd!

Fotorolgordijnen Grote meren

Ongeveer 70 procent van het totale oppervlak van de aarde bestaat uit water. De grootste wateren op aarde zijn natuurlijk de verschillende zeeën, maar er zijn ook enkele grote meren in de verschillende continenten te vinden. De fotocategorie op deze pagina staat geheel in het teken van deze grote meren.

Zo vindt u in deze categorie professionele foto’s van de mooiste grote meren ter aarde. Enkele meren in deze categorie zijn in Europa te vinden, andere meren liggen wat verder weg. Bekijk de foto’s op deze pagina en druk uw favoriete foto af op een product ( foto op aluminium ) naar keuze.

Een meer straalt altijd een bepaalde rust uit, ook als het meer direct aan een grote stad grenst. Wordt u altijd rustig als u naar het stille water in een meer kijkt en wilt u dit gevoel graag terug laten komen in uw interieur? Dan raden wij u zeker aan een mooie foto van een meer af te laten drukken. Door een rustgevende foto in uw woonkamer, hal, slaapkamer of studeerkamer op te hangen, kunt u altijd dat rustgevende gevoel bij uzelf creëren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is even naar de mooie foto kijken.
Orientatie
MensenKleur