Menu

Latest posts

Foto op canvas op maat bestellen

 

Wanneer je op zoek bent naar een leuk, persoonlijk en origineel cadeau voor een jarige, geslaagde of een getrouwd stel, kan een foto op canvas de uitkomst bieden. Een foto op canvas kun je op maat bestellen bij Nikkel-art.be, zodat de foto op canvas het gewenste formaat heeft. Daarbij kan een foto op canvas op maat bestellen de uitkomst zijn voor een kale en saaie muur in je woning, die wel enige opvrolijking kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de loze ruimte boven een bank in de woonkamer, de ruimte bij de trap in de gang, de muur van de werkkamer, enzovoorts. Door een foto op canvas aan de muur te hangen maak je de woning persoonlijker en gezelliger. Zeker wanneer je kiest voor een foto van familieleden!

Verschillende soorten foto’s op canvas op maat bestellen

In het assortiment van Nikkel-art.be vind je een groot aantal verschillende soorten foto’s die je op canvas kunt laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van elementen uit de natuur, een panorama van een stad, verschillende soorten dieren, cartoons, etc. Daarbij bieden we je de mogelijkheid om je eigen foto te uploaden en om het canvas te laten drukken. Let er hierbij wel op dat de foto een hoge resolutie heeft, om te voorkomen dat de foto op canvas wazige of onscherpe plekken bevat.

Tip: wanneer je een foto op canvas aan een jarige geeft kan het erg leuk zijn om te kiezen voor een foto van jullie samen!

Ieder gewenst formaat foto op canvas

Bij Nikkel-art.be kun je niet alleen kiezen uit een breed scala aan foto’s om op canvas te laten drukken, ook bieden we je de mogelijkheid om de foto op canvas op maat samen te stellen. Na het selecteren of uploaden van de gewenste foto kun je aangeven in welk formaat je de foto wenst te bestellen. Doordat je het formaat van de foto zelf kan kiezen, sluit de foto op canvas straks naadloos aan bij de kale plek op je muur.

Een mozaïek van foto’s

Om een kale muur op te vullen kun je kiezen voor een of twee grotere canvasdoeken, die je naast elkaar of onder elkaar aan de muur hangt. Veel leuker is het om een mozaïek van verschillende kleinere foto’s te maken. Kies bijvoorbeeld voor negen kleine foto’s op canvas en hang die in een vierkant aan de muur.

Foto op Canvas

 
Posted in: DIY-ideeën