Menu

Latest posts

Gepersonaliseerd interieurtextiel: van gordijnen tot pluche dekens

 

Knusse sierkussens, weelderige gordijnen, luxueuze tafelkleden, zachte pluche dekens… Interieurtextiel helpt je om de ruimte op een eenvoudige manier stijlvol aan te kleden en gezelliger maken. Maak kennis met onze collectie gepersonaliseerd interieurtextiel en doe inspiratie op om van jouw huis een échte thuis te maken.

EEN TAFELKLEED OM HET TAFELEN EXTRA SFEERVOL TE MAKEN

Een tafelkleed geeft je tafel niet alleen meer klasse, maar ook meer kleur. Frisse patronen, hippe junglebladeren, warme kleuren… Nikkel Art je een brede waaier aan tafelkleden die je naar jouw smaak kan personaliseren, zodat iedereen met plezier aan tafel schuift Want samen eten brengt mensen bij elkaar. En of je nu ’s morgens met je gezin aan het ontbijt zit of lekker gaat dineren met vrienden, niemand belet je om van elke eetgelegenheid een klein feestje te maken met een decoratief tafelkleed.

Tafelkleed tropische nacht naadloze patroon zwarte achtergrond

GEEF JE BED OF ZETEL EEN UPGRADE MET EEN ZACHT PLUCHE DEKEN

Als je je ’s avonds op de zetel wil nestelen met een leuke film of serie, mag een knus pluche deken natuurlijk niet ontbreken. En ook tijdens frisse nachten is een pluche deken ideaal om als extra dekentje boven op je donzen dekbed te leggen. Maar pluche dekens zijn niet alleen handig om je in te nestelen en mee op te warmen. Het is ook het ultieme woonaccessoire om je interieur mee te versieren. Drapeer hem over je zetel om er een extra zachte zitplek van te maken of leg hem mooi opgevouwen op een poef. De ruimte oogt op slag knusser!

Pluche deken Tartan herfst naadloze patroon geruit

Combineer je tafelkleed en pluche deken met bijpassende sierkussens en gordijnen om het geheel verder aan te kleden. Ga voor leuke, guitige patronen als je een speelse sfeer wil creëren of kies een paar effen kleuren als je het graag wat rustiger houdt.

Sierkussen Naadloze bloemmotief

Gordijnen Tropische vintage palmbladeren naadloze bloemmotief zwarte achtergrond. Exotisch junglebehang

Krijg je maar niet genoeg van al die leuke kleuren en prints? Check zeker ook onze andere textielproducten en laat je verrassen! Fotorolgordijnen, foto’s op textielframe voor aan de muur, maar, rugzakken, draagtassen, stof per meter… je ontdekt het hier.

INTERIEURTEXTIEL


 
Posted in: Interieurtextiel

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia